Vrei sâni frumoşi şi fermi? Foloseşte uleiul de măsline

Imaginea și formele corpului femeilor întotdeauna au stârnit un interes mai ales în rândul sexului masculin. Însă nici doamnele nu neglijează aceste aspecte, astfel că dacă vrei să te bucuri de sâni fermi și frumoși, află cum te poate ajuta uleiul de măsline!

06 dec. 2017, 07:44
Vrei sâni frumoşi şi fermi? Foloseşte uleiul de măsline

Accentul pe aspectul fizic începe să fie tot mai pronunțat, mai ales că odată cu înaintarea în vârstă, dacă nu ai un stil de viață echilibrat, activ și sănătos, musculatura începe să piardă din fermitate, iar aspectul fizic devine tot mai dificil de întreținut.

Îmbătrânirea este un proces natural ce nu poate fi controlat de nimeni. În cel mai fericit caz poți ajuta organismul să îmbătrânească frumos.

Efectele anilor ce trec sunt vizibile inclusiv la nivelul sânilor, care pot avea de suferit atât în timpul cât și după naștere, atunci când porți sutiene necorespunzătoare, atunci când ai vicii precum fumatul sau alcoolul sau când ai fluctuații mari de greutate.

Cum să folosești uleiul de măsline?

Despre uleiul de măsline se știe că este un adjuvant bun pentru sănătatea organismului uman, fiind utilizat la prepararea diverselor bucate, dar și în industria cosmeticelor.

Datorită cantității de antioxidanți conținuți de uleiul de măsline dar și a acizilor grași, acesta este unul dintre cele mai bune produse pentru a-ți îngriji pielea.

Nu este deloc complicat, încălzește puțin ulei de măsline și apoi masează zona din jurul sânilor cu mișcări circulare, având o presiune constantă și ușoară. Apoi îndreaptă-ți atenția asupra zonei de sub sâni și ajută-te de mișcări verticale pentru a stimula în felul acesta secreția de colagen a pielii și pentru a obține efectul de fermitate dorit.

Acest procedeu trebuie făcut între 10-20 de minute în fiecare seară, rezultatele fiind vizibile încă de la finalul primei luni.

Masajul, secretul frumuseții

Purtatul zilnic al sutienelor pe cât este de frumos pe atât de nociv este pentru fermitatea bustului tău, și asta deoarece sutienele contribuie la slăbirea mușchilor pectorali.

Masajul va contribui la intensificarea circulației sangvine, la deblocarea canalelelor limfatice, va hidrata pielea și te ajuta să te bucuri de un aspect plăcut atât vizibil cât și la atingere.

Încearcă să nu porți sutien noaptea pentru a nu comprima și mai mult vasele de sânge din zona respectivă.

În plus ține cont de faptul că hainele strâmte sunt de evitat tocmai din cauza compresiei ce o fac asupra circulației sangvine.

Așa economisești!

În loc să te duci la salone pentru tratamente scumpe, alege să îți achiziționezi o sticlă de ulei de bună calitate și încearcă acest truc, mai ales seara după ce ai făcut baie, când pielea are porii deschiși. În felul acesta vei hidrata și mai bine zona.

Poți să folosești uleiul de măsline și pe post de demachiant, să îl aplici pe tot corpul și să te răsfeți chiar la tine acasă.

Nu uita și de aromoterapie. astfel vei transforma casa ta într-un adevărat loc de răsfăț.

Află din ce cauză apar durerile la nivelul sânilor AICI