Vrei un abdomen fantastic la petrecerea de Halloween? Asa îl poţi avea!

Astăzi ţi-am pregătit 7 sfaturi care te vor ajuta să arăţi fantastic în costumul pe care îl vei purta la petrecerea de Halloween.

09 oct. 2014, 09:37
Vrei un abdomen fantastic la petrecerea de Halloween? Asa îl poţi avea!

Te-ai hotarat deja sa porti un costum foarte mulat sau o tinuta care iti va fi practic ca o a doua piele in data de 31 octombrie, cand se sarbatoreste Halloween-ul?

Afla cum poti sa arati uimitor in hainele alese si sa ai un abdomen de invidiat, urmand acesti pasi simpli:

1. Evita alimentele sarate. Sodiul iti face corpul sa retina apa, asa ca ascunde solnita din bucatarie sau limiteaza-te la o cantitate foarte mica de sare atunci cand iti condimentezi mancarea din farfurie. De asemenea, evita alimentele ambalate, precum biscuitii sarati, covrigeii, supa la cutie sau alimentele congelate, care – dupa cum se stie – au cantitati uriase de sare.

2. Stai departe de anumite legume in ziua de Halloween. Toamna este, cu siguranta, sezonul unor legume precum varza de Bruxelles, varza si conopida, dar aceste trei alimente si alte legume din familia cruciferelor contin rafinoza, un zahar fermentat de bacteriile din intestin determina acumularea de gaze si duce la un lucru neplacut: balonarea.

3. Dar fa-ti plinul si mananca sparanghel. Sparanghelul este un diuretic care elimina apa din organism si, de asemenea, este un prebiotic care creste nivelul probioticelor din sistemul tau pentru a le ajuta sa absoarba alimentele si pentru a reduce gazele intestinale si balonarea.

4. Bea apa calda cu lamaie. Lamaia este un alt diuretic natural care iti ajuta corpul sa elimine apa in exces, spun nutritionistii americani.

5. Nu taia numarul de calorii. Atunci cand incerci sa scapi de balonare, faptul ca mananci alimente si preparate cu foarte putine calorii se poate intoarce impotriva ta, deoarece va trebui sa mananci mai mult ca sa te simti satula. Iar acest lucru iti determina stomacul sa se mareasca si sa se dilate temporar in timpul digestiei, explica specialistii.

Citeste mai multe pe feminis.ro