Vrei un abdomen plat? Află ce trebuie să mănânci

Priveşti cu nostalgie fotografia în care aveai 18 ani, un abdomen plat şi o siluetă de viespe. După ce arunci o privire în oglindă îţi spui cu năduf că acele vremuri sunt apuse şi că anii nu te-au iertat.

RomaniaTV.net
10 iun. 2014, 20:00
Vrei un abdomen plat? Află ce trebuie să mănânci

Dacă burta proeminentă îţi erodează încrederea în sine nu dispera. Motivul pentru care nu mai ai abdomenul plat poate nu are neapărat legătură cu grăsimea, ci de vină ar putea fi doar balonarea. Acest lucru se întâmplă din cauza unui sistem digestiv lent, o problema comună pentru femeile peste 40 de ani.

Cu toate acestea ai putea avea din nou un abdomen plat fără prea mult efort. Indiferent ce susţin unii poţi să ai din nou silueta de vis, iar pentru asta nu-ţi trebuie decât o lista cu alimentele pe care trebuie să le consumi, dar şi cu cele pe care este nevoie să le scoţi din meniul tău.

Este adevărat totuşi, în cazul în care vrei că abdomenul tău să fie plat şi ferm că la 18 ani ai nevoie şi de mişcare mai ales dacă vrei că rezultatele să fie vizibile într-un termen cât mai scurt. Iată câteva sfaturi despre alimentele care nu trebuie să îţi lipsească din meniu precum şi cele la care trebuie să renunţi definitiv dacă vrei să ai din nou un abdomen plat.

 Fibrele îţi fac abdomenul plat

De ce te balonezi? Constipaţia îţi dilată stomacul, iar una dintre cele mai eficace metode de a scapă de această problema este să-ţi începi ziua cu un mic dejun sănătos, alcătuit din cereale care să asigure aportul optim de fibre pentru organismul tău.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro