Vrei un job de weekend? Mega Image angajează casieri part-time

Mega Image angajează casieri în regim part-time în Capitală. Acesta nu e însă singurul loc de muncă ofertat acum de Mega Image. Află dintr-un material RTV.NET cum te poţi angaja acum la Mega Image: ce locuri de muncă sunt vacante, ce vor angajatorii de la candidaţi şi până când poţi aplica la un loc de muncă disponibil în cadrul Mega Image.

RomaniaTV.net
20 mart. 2013, 08:39
Vrei un job de weekend? Mega Image angajează casieri part-time

Mega Image angajează casieri care să lucreze în regim part-time în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă îţi place să lucrezi în domeniu, eşti corect, dinamic, flexibil şi ai spirit de iniţiativă.
Candidaţii selectaţi pentru acest post vor lucra doar la sfârşit de săptămână.
Până pe 18 aprilie puteţi trimite candidatura pentru un loc de muncă de casier în cadrul Mega Image. Detalii, aici.

Mega Image mai recrutează în această perioadă personal care să performeze la magazinul pe care îl va deschide în Mogoşoaia.

Dacă ai absolvit studii medii, te califici pentru postul de lucrător comercial. Pentru postul de casier trebuie să fi absolvit liceul cu diplomă de Bacalaureat, în timp ce pentru postul de vânzător e obligatorie calificarea în domeniu, se arată în anunţul de recrutare pe care îl poţi consulta aici.
Angajatorii caută candidaţi cu studii superioare pentru postul de şef de departament.
8 aprilie e ultima zi în care agajatorii primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă.

Angajatorii ofertează candidaţii interesaţi de un loc de muncă în cadrul Mega Image cu salarii competitive şi cu oportunităţi de dezvoltare profesională.