Vrei un sărut de senzaţie? Iată 8 sfaturi speciale pentru bărbaţi

Sărutul este o componentă importantă a relaţiei de cuplu. Indiferent că nu ai sărutat o fată niciodată sau crezi că eşti as în materie, vrei să ştii ce cred femeile că trebuie să facă un bărbat pentru a săruta senzaţional. Nicio femeie nu-şi doreşte să iasă cu un bărbat care nu ştie cum să sărute. Dacă vrei să ai o relaţie de calitate atunci este bine de ştiut că sărutul este o artă pe care trebuie mereu să o perfecţionezi. Un sărut de calitate stimulează dragostea şi crează o legătură cu ea.

RomaniaTV.net
18 ian. 2017, 08:28
Vrei un sărut de senzaţie? Iată 8 sfaturi speciale pentru bărbaţi

Igiena orala

Este unul din cele mai bune sfaturi pe care le poate primi un barbat care incearca sa-si desavarseasca arta sarutului. Pentru ca respiratia sa fie proaspata periaza-ti dinti inainte sa pleci de acasa si evita mancarurile care au ceapa si ustoroi printre ingrediente. In plus, in drum spre intalnire ar trebui sa mesteci guma. O respiatie urat mirositoare va insemna un fiasco total, partenera nu va sti cum sa te paraseasca mai repede.

Citeşte şi  Cum să faci să te sărute ea prima

Miros proaspat

Nu uita ca sarutul este o chestiune intima. Chiar daca ai facut un dus dimineata, daca toata ziua ai fost pe drum vei transpira. Iar ochiului vigilent al unei femei nu-i va scapa acest aspect. Ar trebui sa faci un dus inainte de a merge la intalnire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO