Vreme frumoasă şi temperaturi în creştere. PROGNOZA METEO PE PATRU ZILE

Luna iulie începe cu vreme frumoasă şi temperaturi în creştere, deşi primele zile ale săptămâni vor mai aduce ploi.

01 iul. 2013, 14:51
Vreme frumoasă şi temperaturi în creştere. PROGNOZA METEO PE PATRU ZILE

Marţi, vremea capată un aspect plăcut în toate regiunile. Va fi o zi însorită şi doar izolat la munte şi în sud vor fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul îşi mai face simţită prezenţa prin regiunile estice, dar la cote ceva mai reduse decât luni. Termometrele mai caştigă câteva grade faţă de zilele trecute şi vor porni de la 22 de grade în Moldova şi 31 de grade în sud-vest.

În Capitală vremea a schimbat foaia: soarele domină cerul pe tot parcursul zilei, iar vântul este liniştit. Amiaza vine cu aproximativ 26 de grade, cu alte cuvinte o vreme blândă de vară, fără excese.

Miercuri, vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor. Soarele domina cerul, iar după-amiaza, la munte, izolat isi fac aparitia ploile de scurta durata. Vântul se mai agita puţin prin Moldova şi Dobrogea, în timp ce în restul zonelor aproape că nici nu se simte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 in Bucovina si in depresiuni şi 32 de grade in sud-vestul Olteniei.

Vremea rămâne frumoasă în Bucureşti, soarele ţine şi agenda acestei zile, iar vântul abia adie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, aproape de cea care ar trebui să se înregistreze în mod normal la început de iulie.

Şi joi vorbim despre o vreme frumoasa în cea mai mare parte a ţării cu soare din belşug. Pe la munte totuşi şi prin regiunile estice se mai înmulţesc norii ce lasă pe alocuri ploi de vară, slabe cantitativ. 

Vremea se va menţine în general frumoasă şi joi în Capitala, cu mult soare şi vânt liniştit. Termometrele mai câştigă un grad faţă de joi, astfel că la amiază vor indica în jur de 29 de grade.

Vineri, ploile cu tunete, fulgere si rafale de vant se extind in jumatatea de est a tarii, iar pana la sfarsitul saptamanii vor cuprinde toate regiunile. Totuşi, temperaturile rămân destul de agreabile, cam între 21 şi 32 de grade, valori normale de altfel pentru acestă perioadă.