VREMEA BUCURESTI: Ce ne aşteaptă în weekend. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA BUCURESTI: Vremea urmează să se îndrepte, mercurul din termometre începând să urce. Vremea va fi plăcută, cu temperaturi de până la 24 de grade, ploile făcându-şi apariţia doar trecător.

16 mai 2014, 14:40
VREMEA BUCURESTI: Ce ne aşteaptă în weekend. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ziua de sâmbătă  începe cu vreme mai bună, dar mai ales după-amiaza cerul se înnorează temporar şi vin din nou averse şi descărcări electrice, timp în care vântul e ceva mai alert. Până la începerea ploii în termometre se adună în jur de 20 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, vremea e mai frumoasă decât în zilele precedente şi se încălzeşte uşor. Soarele este însoţit de nori, dar aceştia nu mai lasă ploi, iar meteorologii prognozează 23, poate chiar 24 grade la umbră după-amiază.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Săptămâna începe cu vreme frumoasă şi în încălzire faţă de zilele precedente. Norii sunt puţini pe cer, vântul adie plăcut, iar temperaturile maxime ajung la 25, 26 grade.

PROGNOZA METEO. Marţi, norii aducători de averse pe arii restrânse, posibil însoţite de fulgere şi tunete revin temporar peste estul şi nord-estul ţării, precum şi în zonele de munte, în timp ce în celelalte regiuni vremea va fi în continuare destul de frumoasă.  Maximele vor fi în general între 20 şi 28 grade. De miercuri până aproape de weekendul viitor temperaturile continuă să crească uşor şi maximele se pot apropia de 30 grade. După-amiezile însă vor mai fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice, local în zonele de deal şi de munte şi izolat în celelalte regiuni.