Vremea continuă să se încălzească. VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Meteorologii anunţă vreme plăcută pentru zilele următoare. Primăvara îşi intră în drepturi şi aduce temperaturi şi de 13 grade în vestul ţării.

02 mart. 2013, 16:24
Vremea continuă să se încălzească. VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Duminică aşteptăm o zi frumoasa, senină în majoritatea regiunilor, cu temperaturi uşor mai ridicate decât cele normale la începutul lunii martie, de la 3 grade în depresiuni până la 12 grade în Lunca Dunării. Acum dimineaţa e posibil să avem ceva ceaţă în zonele joase, însă vântul, ce bate totuşi destul de slab o risipeşte repede.

Şi în Capitala se anunţă a fi o zi de duminică frumoasă şi însorită, cu vânt slab şi cu o maxima în jurul valorii de 11 grade.

Săptămâna începe cu vreme frumoasă, cu cer senin, fără precipitaţii şi cu vânt ceva mai agitat doar prin estul ţării şi prin zona montană. Ceva ceaţă e posbil să apară, în zonele joase, dimineaţa, iar la prânz, maximele pornesc de la 3 grade în nordul Moldovei şi în depresiunile Carpaţilor Orientali şi ating, din nou, 12 grade în sudul ţării. În Bucureşti, luni ne vom bucura de o zi plăcută, cu soare, cu vânt ce suflă slab şi cu 10 grade Celsius la amiază.

Marţi vremea se menţine frumoasă şi se mai încălzeşte puţin, la fel, o zi cu soare şi cu vânt ce se simte, dar, care nu deranjează prea tare. Aşadar, se anunţă o zi superbă de primăvară, cu maxime de la 5 grade în estul Transilvaniei până la 13 grade în vestul ţării.

O zi cu o maximă generoasă şi în Bucureşti, 10 grade la prânz, o zi ce vine cu puţină ceaţă dimineaţa dar, care, se risipeşte repede şi lasă loc soarelui.

Şi miercuri vremea continuă să se încălzească, aşadar, maximele zilei se vor încadra între 8 şi 16 grade la nivelul întregii ţări. În mare parte, cerul va fi senin, e posibil totuşi, să mai apară ceva nori, dar nu sunt aşteptate precipitaţii.

Vremea frumoasă se va menţine şi de miercuri încolo, când temperaturile vor mai creşte câte puţin în fiecare zi. Dimineaţa mai aşteptăm puţină ceaţă în zonele de câmpie şi în depresiuni.