PROGNOZA METEO. Ploi şi vreme rece la începutul Săptămânii Mari. Cum va fi vremea de Paşte

PROGNOZA METEO. Săptămâna mare începe cu înnorări în cea mai mare parte a țării. Ploile îşi vor face apariţia luni în nord-vest și centru și pe arii mai restrânse în rest, iar spre seară şi în alte regiuni. La altitudini mari vor predomina ninsorile. Vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp. Local și temporar vântul va avea intensificări. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 și 22 de grade.

RomaniaTV.net
21 apr. 2019, 12:21
PROGNOZA METEO. Ploi şi vreme rece la începutul Săptămânii Mari. Cum va fi vremea de Paşte

PROGNOZA METEO. La noapte vor fi înnorări și local va ploua, în general slab cantitativ, îndeosebi în nordul, centrul, estul și sud-estul teritoriului. La munte, la atitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 9 grade.

BUCUREŞTI: Cerul va avea înnorări și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 5…7 grade.

PROGNOZA METEO LUNI: Vor fi înnorări în cea mai mare parte a țării și temporar va ploua, ziua în nord-vest și centru și pe arii mai restrânse în rest, iar noaptea local în vest, sud-vest și centru. În zona Carpaților Orientali și Meridionali precipitațiile vor fi mixte, iar la altitudini mari vor predomina ninsorile. Vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. Local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari pe crestele montane, dar mai ales în sudul Banatului, unde vor fi rafale ce vor depăși 70…75 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 grade in estul Transilvaniei și 22 de grade in Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade.

BUCUREŞTI: Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua, cu o probabilitate mai ridicată în cursul zilei. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 6…7 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MARTI: Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor și temporar va ploua, ziua îndeosebi în cele vestice, sud-vestice și parțial în cele centrale, iar noaptea pe arii restrânse și în rest. La munte, mai ales pe creste vor mai fi precipitații mixte. Vântul va continua să prezinte intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari în sudul Banatului și în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI: Vremea se va menține mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, mai ales spre seară și noaptea. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va încălzi, astfel încât valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice datei în regiunile intracarpatice și apropiate de mediile multianuale în rest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului în special în nordul și nord-vestul teritoriului, unde cu totul izolat va ploua slab. Local și temporar vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona înaltă a Munților Banatului și a Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 și 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 13 grade.

BUCUREŞTI: Vremea se va încălzi, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal pentru această dată în regiunile intracarpatice, în timp ce în rest valorile termice se vor menține în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și izolat ploi slabe, cu o probabilitate mai ridicată în zonele de munte. Vântul va mai avea intensificări la munte, cu precădere la altitudini mari, iar în prima parte a intervalului, local și în estul și sud-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI Vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 6 grade.

De vineri până duminică. În prima zi a intervalului vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată, apoi valorile termice vor fi în scădere, devenind apropiate de normele perioadei, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere.