Vremea face RAVAGII pe şosele. Accidente în lanţ şi cinci morţi din cauza poleiului, în SUA

Poleiul a făcut ravagii pe autostrăzile din America, unde s-au produs mai multe caramboluri. Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte câteva zeci au fost rănite.

RomaniaTV.net
19 ian. 2015, 07:58

O maşină a fost făcută praf de două camioane, dar şoferul a scăpat, ca prin minune, doar cu câteva zgârieturi. S-a întâmplat în timpul unui carambol petrecut pe o autostradă din Oregon au fost implicate 26 de maşini, iar 12 persoane au ajuns la spital în urma accidentului în lanţ.

Un carambol a avut loc şi în Philadelphia, tot din cauza poleiului. Un bărbat a murit, iar 60 de maşini au fost avariate. Cel puţin 30 de persoane au fost rănite, iar traficul pe autostradă a fost oprit vreme de şapte ore.

Alte două persoane din Pennsylvania, şi-au pierdut viaţa, după ce au intrat cu maşini în plin într-un camion care derapase pe carosabil.

Tot în Pennsylvania, un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu maşina pe şoseaua acoperită de polei şi a fost lovit în plin de un camion. Tot din cauza drumului alunecos a murit şi o femeie de 88 de ani din Connecticut, stat în care în doar o zi s-au înregistrat peste 40 de accidente rutiere din cauza vremii.