VREMEA IN BUCURESTI: Când se întorc ninsorile în Capitală

VREMEA IN BUCURESTI: Deşi valorile termice vor creşte faţă de intervalul precedent, vremea se va menţine rece vineri, iar în Oltenia, Muntenia şi Transilvania chiar deosebit de rece pentru această dată, izolat geroasă dimineaţa şi noaptea, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

RomaniaTV.net
01 ian. 2015, 19:11
VREMEA IN BUCURESTI: Când se întorc ninsorile în Capitală

VREMEA IN BUCURESTI. Deşi valorile termice vor creşte uşor faţă de intervalul precedent, vremea se va menţine deosebit de rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei şi spre sfârşitul nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -4 grade, iar cea minimă va fi de -8 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă şi chiciură.

VREMEA IN BUCURESTI. In Capitală, sambata peste zi soarele se ascunde adesea dupa nori, este posibil ca trecator sa fulguieasca, insa vantul nu se agita prea tare, iar la amiaza se ating temperaturi de aproximativ 0 grade Celsius.

VREMEA IN BUCURESTI. In Capitală, duminica va fi cer mai mult noros, si trecator cad precipitatii slabe, predominant ninsoare. Vantul ramane linistit, iar la amiaza se depaseste in sfarsit, cu 1…2 grade, pragul inghetului.

Luni vremea se răceste, mai ales spre seara si noaptea, cand devine din nou geroasa in mare parte din Transilvania şi Moldova, dar pe alocuri si in restul teritoriului. Cerul se acopera si el de nori in regiunile vestice, nordice şi centrale, unde va ninge pe arii extinse, in timp ce in rest inorarile vor fi doar temporare si se asteapta numai cateva ninsori slabe, insa vantul devine si el mai agitat prin centrul si estul tarii, precum si la munte.