VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Când se întorc ploile în Capitală. PROGNOZA METEO

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Începutul toamnei promite, deocamdată, vreme de vară. Pentru întreaga lună septembrie, meteorologii anunţă temperaturi mai mari decât ar fi normal, mai ales in estul si in sudul tarii.

31 aug. 2014, 17:31
VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Când se întorc ploile în Capitală. PROGNOZA METEO

VREMEA ÎN BUCUREŞTI LUNI. În prima zi a toamnei calendaristice, vremea se mentine predominant frumoasa. De vreme frumoasa se vor bucura si locuitorii Capitalei in prima zi a lunii septembrie. Norii sunt putini si inofensivi pe cer, iar vantul nu se agita prea tare. Dupa-amiaza vine cu maxime in jur de 28 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARTI. Meteorologii prognozeaza pentru marti o vreme chiar usor mai calda decat in mod obisnuit la inceput de toamna. In capitala, ziua de marti vine cu vreme calda pentru data din calendar, meteorologii anunta nu mai putin de 31 grade in termometre dupa amiaza, la umbra. Vremea e si frumoasa peste zi, cu cerul variabil, dar spre seara incepe sa se innoreze si in noapte urmatoare cresc si sansele pentru ceva ploi de scurta durata. Vantul sufla in general moderat, fara sa deranjeze.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI vremea schimba foaia spentru instabilitatea atmosferica e mai accentuata in buna parte a tarii. Si in capitala vremea va fi instabila. Cerul va fi noros in cea mai mare parte a zilei si temporar asteptam averse insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. In aceste conditii termometrele nu arata dupa amiaza mai mult de 28…29 grade, dar vantul face sa resimtim o temperatura ceva mai modesta.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi nu scapam de ploi, mai mult, in vest cad inca pe arii extinse, in timp ce in est, in nord dar si in centru printre norii se aduc doar izolat ploi slabe soarele se arata din cand in cand. Vantul mai sufla cu intensificari in sud si la munte. Maximele se vor situa in general intre 22 grade Oltenia si 30 in sud-est. Spre finalul saptamanii temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru prima decada a lunii septembrie Trecator mai ploua, mai ales in vest si in sud, dar dacavresti sa va faceti de pe acum planuri pentru weekend, e bine sa stiti ca pe litoral vremea va fi in general frumoasa.