VREMEA IN BUCURESTI: Nori negri peste blocurile gri. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA IN BUCURESTI: Următoarele zile vor fi dominate de o vreme instabilă, meteorologii anunţând atât perioade cu ploi, dar şi cu soare.

RomaniaTV.net
15 sept. 2014, 14:53
VREMEA IN BUCURESTI: Nori negri peste blocurile gri. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi, maxima termică ajunge în acord cu data din calendar, adică 24…25 de grade, în timp ce norii împart cerul cu soarele, iar vântul îşi face simţită prezenţa.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Vreme extremă în următoarele două săptămâni

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri, cerul va parţial acoperit de nori, nici vorbă de ploaie, însă vântul mai dă semne de agitaţie. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă joi, cu mult soare şi vânt puţin mai sprinten din când în când. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

PROGNOZA METEO. Ultimele zile ale acestei săptămâni vin cu o schimbare semnificativă a vremii, se întorc ploile. Local şi temporar va ploua, în majoritatea regiunilor, începând cu cele din vest şi sud-vest. Valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei, adică temepraturi maxime cuprinse între 20 şi 26 de grade.