Vremea în București. Ploi și descărcări electrice intense. ANM avertizează că urmează schimbări majore

Modificări majore ale temperaturilor în București. Meteorologii de la ANM au transmis cum va fi vremea în Capitală. Urmează ploi torențiale și descărcări electrice.

03 sept. 2023, 14:01
Vremea în București. Ploi și descărcări electrice intense. ANM avertizează că urmează schimbări majore
Vremea în București. Ploi și descărcări electrice intense. ANM avertizează că urmează schimbări majore

A fost elaborată o prognoză specifică pentru București în următoarele 24 de ore. Echipa de specialiști de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a furnizat informații cu privire la condițiile meteorologice anticipate pentru ultima zi a acestui weekend în Capitală. Conform acestora, vremea se anunță tipică unei zile de vară, cu temperaturi maxime prognozate de până la 33 de grade Celsius și cer predominant limpede.

Citește și: Prognoza meteo luni 4 septembrie 2023. Vremea se răceşte, ultima actualizare de la ANM

Cu toate acestea, specialiștii în meteorologie avertizează că schimbarea vremii va avea loc după înserare, pe măsură ce cerul se va înnora treptat și vor crește probabilitățile de precipitații, însoțite de fulgere și rafale de vânt scurte. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 15 grade Celsius. Această avertizare va fi în vigoare începând de duminică, 3 septembrie, de la ora 10:00 și se va menține activă până luni dimineață, 4 septembrie, ora 06:00.

Săptămâna viitoare va începe cu o zi de luni răcoroasă care va fi resimțită în aproape întreaga țară, însă temperaturile vor reveni la normal începând cu ziua de marți.

„Vremea va fi călduroasă, cu o temperatură maximă în jurul a 33 de grade. Cerul va fi mai mult senin ziua, însă pe parcursul nopții se va înnora treptat și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice”, se arată în comunicatul transmis de ANM.

Citește și: Prognoza meteo septembrie 2023. Ploi mocăneşti, cantităţi excedentare de precipitaţii în prima lună de toamnă