VREMEA IN BUCURESTI: Ploi slabe şi temperaturi scăzute în prima zi a primăverii

VREMEA IN BUCURESTI: Vineri este o zi mai răcoroasă, dar vremea devine tot mai frumoasă în Capitală. 

19 mart. 2015, 22:51
VREMEA IN BUCURESTI: Ploi slabe şi temperaturi scăzute în prima zi a primăverii

VREMEA IN BUCURESTI. Vreme uşor mai rece decât ar fi normal şi vineri, în prima zi a primăverii, cu cer mai mult noros şi trecător ploaie slabă. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Ziua de sâmbătă, a echinoctiului de primăvară, vine cu vremei frumoasă şi mai caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar mercurul urcă în termometre până la maxime în jur de 13 grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Săptămâna se incheie cu o vreme foarte plăcută. Cerul va fi variabil, doar temporar norii strâng rândurile fără să lase însă precipitaţii şi va fi chiar mai cald decât sâmbătă, cu maxime de 15 poate chiar 16 grade.

PROGNOZA METEO. Luni, vremea se va răci în regiunile extracarpatice, unde valorile termice diurne se vor situa sub mediile multianuale specifice acestei perioade. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în centrul, sudul şi sud-vestul ţării, dar numai izolat în primele ore vor fi precipitaţii slabe predominant sub formă de ploaie. În zonele de munte, pe arii restrânse vor mai fi ninsori slabe. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade, cu cele mai scăzute valori în nordul Moldovei. De marţi până aproape de weekendul viitor temperaturile vor creşte din nou, astfel încât vremea va deveni mai caldă decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii martie. Spre sfârşitul intervalului probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor sub formă de ploaie va fi în creştere, îndeosebi în vestul şi sud-vestul ţării.