VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Se întorc ploile. PROGNOZA METEO WEEKEND

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vineri, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării, dar va fi uşor instabilă. Pe parcursul zilei soarele va domina cerul şi, în special, prin zona montană, se arată câţiva nori ce vor lasă pe alocuri ploi slabe. Spre seară, în schimb, şi mai ales pe parcursul nopţii norii se vor înmulţi în jumătatea de sud-est a ţării şi va ploua în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei, local în Moldovei şi izolat în Oltenia şi Transilvania.

08 mai 2014, 14:08
VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Se întorc ploile. PROGNOZA METEO WEEKEND

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Pe finalul săptămânii, vor fi mai ales averse, însoţite de intensificări de scurtă durată ale vântului şi de descărcări electrice. 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ziua de vineri începe cu soare, dar de la orele amiezii norii acoperă cerul, iar noaptea începe să plouă. Vântul se agită în răstimpuri, iar temperatura maximă va fi de 21…22 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general instabilă pe parcursul zilei de sâmbătă. Norii vor domina cerul şi vor lăsa averse, posibil însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ultima zi a săptămânii le pregăteşte bucureştenilor momente plăcute în ceea ce priveşte aspectul vremii. Deşi în primele ore ale zilei vor mai fi prezenţi câţiva nori pe cer şi trecător ar putea să mai plouă slab, spre prânz şi mai ales după-amiază soarele preia controlul şi ridică mercurul în termometre spre valori extrem de plăcute pentru data din calendar, 25…26 de grade.