VREMEA IN BUCURESTI ŞI LA MUNTE în weekend: Ninge ca-n poveşti

VREMEA IN BUCURESTI ŞI LA MUNTE: Sâmbătă, în sudul şi în sud-estul ţării vremea se va menţine rece şi în general închisă. Îndeosebi în prima parte a zilei, în Oltenia şi Muntenia, în special în partea sudică a acestor regiuni, se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, iar în Dobrogea local vor fi mai ales ploi şi lapoviţă.

06 mart. 2015, 13:00
VREMEA IN BUCURESTI ŞI LA MUNTE în weekend: Ninge ca-n poveşti

VREMEA IN BUCURESTI ŞI LA MUNTE: 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI

Sâmbătă,  vremea se va menţine rece şi în general închisă. Se vor semnala precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare, îndeosebi în prima parte a zilei. Vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze ce vor depăşi la rafală 45…50 km/h, în special dimineaţa. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grad.

VREMEA LA MUNTE

Sâmbătă, vremea se va menţine rece. În Carpaţii Meridionali şi Orientali, vor fi înnorări şi pe arii restrânse va ninge slab,  în timp ce în restul masivelor cerul va deveni variabil şi doar izolat va fulgui pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale pe creste. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent.

Duminică, vremea se va încălzi uşor, mai ales la valorile diurne. Cerul va fi variabil, cu înnorări în Carpaţii Meridionali şi Orientali, unde doar izolat va fulgui. Vântul va sufla slab şi moderat.