Vremea rea produce deja pagube în Bucureşti. O maşină a fost distrusă de un copac

În Bucureşti, un copac a căzut luni dimineaţă peste o maşină, din cauza vântului puternic. Vremea rece se instalează de luni şi în ţara noastră, unde apar şi primele ninsori, în nordul Moldovei şi al Carpaţilor Orientali. În celelate zone plouă, chiar abundent în jumătatea de sud-est.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 06:08
Vremea rea produce deja pagube în Bucureşti. O maşină a fost distrusă de un copac

Maşina era parcată pe marginea şoselei. Un copac aflat în apropiere a cedat sub puterea vântului şi a căzut peste autoturism. Echipajul de la ISU sosit la faţa locului a tăiat copacul şi a eliberat strada care rămăsese blocată.

Din fericire, maşina era asigurată, aşa că proprietarul îşi poate recupera paguba.

Vremea rece se instalează în ţara noastră. Din prima zi a săptămânii, valorile termice vor scădea în toate regiunile, mai accentuat în est, centru şi sud, vremea devenind rece pentru sfârşitul lunii octombrie în cea mai mare parte a ţării. Se va înregistra cel mult 1 grad în nordul Moldovei, mergând până la 19 grade în sudul litoralului.

Cerul va fi acoperit de nori şi temporar va ploua, îndeosebi în jumătatea de sud-est, unde cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 25 l/mp. Trecător în nordul Moldovei şi al Carpaţilor Orientali precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Noaptea precipitatiile mixte îşi fac apariţia şi în celelalte zone montane, iar izolat si în regiunile vestice şi nord-vestice. Vântul va avea mai multa putere în sud şi la munte.

Citeşte: PROGNOZA METEO PE TREI ZILE