Vremea se menţine în continuare rece şi doar trecător ninge. PROGNOZA PE TREI ZILE

Vremea se menţine rece în următoarele zile, însă ninsorile nu ne vor deranja decât trecător în unele zone ale ţării. Meteorologii ne avertizează că spre sfârşitul săptămânii temperaturile vor scădea semnificativ, vremea urmând să fie geroasă.

RomaniaTV.net
17 dec. 2012, 14:50
Vremea se menţine în continuare rece şi doar trecător ninge. PROGNOZA PE TREI ZILE

Marţi pe arii restrânse ninge în sud-vestul, sudul şi estul ţării, local în zona de munte şi cu totul izolat în rest. În sud şi sud-est vântul se simte mai mult. Vor fi între minus 6 şi 5 grade, uşor mai cald pe litoral.

Şi în Capitală marţi fulguieste trecător. Se va înregistra doar un grad celsius.

Miercuri, vremea se va răci. Local, ninge în sud-vestul şi sudul ţării, iar în zonele joase, izolat, va fi ceaţă şi chiciură. Vântul continuă să sufle cu putere îndeosebi în sud-estul tarii. Vor fi minus 10 grade în Bucovina şi 4 grade pe litoral.

Miercuri şi bucureştenii trebuie să mai pună o haină în plus pe ei, pentru că temperaturile sunt în scădere. Mai mult decat atât, vântul fură şi mai mult din grade. Trecător este posibil să cadă şi câţiva fulgi de nea. În termometre nu se strâng mai mult de minus 2 grade.

Citeşte şi De Crăciun va ninge, iar temperaturile scad până la minus 16 grade. PROGNOZA PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Joi, la orele dimineţii, gerul pune stăpânire pe centrul şi nordul ţării. În estul Transilvaniei vor fi chiar minus 20 de grade. Norii nu se dau duşi din regiunile extracarpatice, în timp ce în celelate zone este posibil să se zărească puţin şi soarele. Va ninge în est şi în sud-est şi doar izolat va fulgui în rest. Vântul sulfa cu putere în sudul Moldovei, Dobrogea şi estul Munteniei. Vor fi între minus 10 grade în depresiuni şi 2 grade cu plus în Câmpia de Vest.

Joi, vremea va fi rece şi în Capitală. Cerul va fi mai mult noros şi trecător mai ninge slab, iar vântul se mai domoleşte. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de minus 3 grade.

La sfârşitul săptămânii vremea va fi rece pentru această dată, geroasă noaptea în jumătatea estică a ţării. Pe arii restrânse vor fi ninsori slabe în vest şi sud-vest şi la munte si cu totul izolat in rest, iar în zonele joase se va semnala ceaţă şi chiciură. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 11 şi 2 grade.