Vremea se răceşte, iar în unele zone este posibil să ningă VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Vremea continuă să se răcească în următoarele zile. În unele zone ale ţării, este posibil să ningă, iar ceaţa va fi prezentă în toate zonele, mai ales la orele dimineţii.  Mercurul din termometre nu va urca mai sus de 9-10 grade pe timpul zilei în regiunile sudice şi dacă abia se vor atinge zero grade în depresiuni.

RomaniaTV.net
12 nov. 2011, 15:25
Vremea se răceşte, iar în unele zone este posibil să ningă VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Duminică,  în estul şi în sud-estul ţării cerul va fi noros aproape toată ziua. În Moldova fulguieşte, iar în Dobrogea şi în Muntenia, izolat, sunt şi ploi slabe sau burniţe, iar vântul prinde putere în răstimpuri. În celelalte regiuni e mai mult soare decât nori, şi doar puţină ceaţă în zori, în interiorul arcului carpatic. Sub aspect termic ziua nu aduce schimbări notabile: maximele abia ating zero grade în depresiuni, în timp ce în sud-vest termometrele indică 9 grade la amiază.

În Bucureşti mâine va fi vreme rece şi mohorâtă. Sunt slabe speranţe să vedem vreo rază de soare, iar la amiază sunt numai 5-6 grade. Vântul este mai alert şi nu lipsesc condiţiile de precipitaţii slabe.

Săptămâna începe tot cu vreme rece, dar însorită. Luni, doar la munte mai sunt nori şi fulguieşte izolat, iar pe crestele înalte vântul suflă cu putere. Dimineaţă în zonele joase, din nou, se formează ceaţa, dar peste zi predomină soarele. Temperaturile rămân încă mai mici decât ar fi normal la această dată: 2 grade în depresiuni, iar în vestul şi sudul ţării cel mult 8 grade la amiază.

În Bucureşti, luni vremea este însorită, dar tot rece, posibil cu ceaţă în zori. Vântul va sufla moderat, iar la amiază se fac 6-7 grade.

Şi marţi tremurăm de frig, deşi temperaturile mai cresc cu un grad-două. Nu se anunţă precipitaţii, doar ceaţă în zonele joase dimineaţa. Peste zi soarele împarte cerul cu norii. La amiază temperaturile urcă până la 2 grade în depresiuni şi 10 grade în regiunile sudice. Vântul suflă mai tare doar pe crestele înalte de munte.

Nici Capitala nu este ocolită de valul de aer rece, marţi. Vor fi 9-10 grade la amiază, cerul temporar noros şi vântul slab.