Vremea se răceşte, vântul bate cu putere, iar noaptea apar ninsorile. PROGNOZA PE TREI ZILE

Temperaturile vor scădea în următoarele zilei, iar meteorologii ne avertizează că vântul va bate puternic în unele regiuni ale ţării. De joi, vor apărea ninsori în aproape toată ţara, precipitaţiile de acest tip devenind abundente spre finalul săptămânii.

RomaniaTV.net
21 ian. 2013, 14:28
Vremea se răceşte, vântul bate cu putere, iar noaptea apar ninsorile. PROGNOZA PE TREI ZILE

Marţi, mai scad temperaturile şi sunt aşteptate şi ploi, în Banat, Crişana, Maramureş si nordul Moldovei şi al Transilvaniei, chiar lapoviţă şi ninsori, spre seară. În rest, vremea se menţine caldă şi doar pe ici pe colo, cad câţiva stropi de ploaie, iar în sudul, vestul şi prin centrul ţării, vântul este tot mai puternic. La amiaza, avem de la 2… 3 grade în nordul extrem al Moldovei până la 13 …15 grade în Bărăgan şi Dobrogea.

În Capitală, plouă puţin marţi dimineaţă, iar vântul suflă ceva mai tare, dar la amiază, cele 11… 12 grade sunt destul de plăcute.

Miercuri, se răceşte, în jumătatea de nord a ţării si vor fi maxime între minus 3 şi 4 grade. Se aşteaptă şi ninsori, aici, pe când în rest vremea rămâne caldă, cu temperaturi între 5 şi 10 grade şi cad doar câţiva stropi de ploaie, însă, treptat, norii părăsesc cerul. Vântul suflă mai tare la munte şi în regiunile sudice.

Citeşte şi Iarna revine în forţa cu ger şi ninsori abundente. PROGNOZA PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

În Bucureşti, miercuri, avem aproximativ 7…8 grade, la amiază. Este posibil să plouă dimineaţa, dar soarele îşi găseşte, într-un final, loc pe cer. De remarcat că vântul suflă cu putere.

Joi vremea devine rece în Moldova şi estul Transilvaniei. După-amiază şi noaptea, norii se adună tot mai mulţi dinspre sud, cuprinzând mare parte a ţării. În jumătatea sudică, la început, plouă apoi, ninge, izolat chiar abundent. În a doua parte a nopţii, ninge şi în restul ţării şi reţinem că şi vântul suflă mai tare în sud şi sud-est, precum şi la munte. La mijlocul săptămânii, avem de la minus 7… minus 5 grade în nordul extrem al Moldovei până la 7… 8 grade în Banat, Oltenia şi sudul Munteniei.

În Capitală, joi, nu avem mai mult de 3… 5 grade la amiază, norii se tot adună şi spre seară plouă. Treptat, începe să ningă şi suflă şi vântul, destul de tare.

Ultimele zile din săptămână aduc vremea rece în toată ţara. Dimineaţa şi noaptea, este ger în nord, centru şi est şi continuă să ningă în sudul ţării, dar şi prin celelalte regiuni. Sâmbătă şi duminică, se mai răresc precipitaţiile, dar gerul devine mai aprig. În Dobrogea, cad şi lapoviţă şi ploi şi se poate forma polei şi tot aici avem vânt mai puternic. Temperaturile sfârşitului de săptămână sunt cuprinse, în general, între minus 9 şi 0 grade.