Vremuri grele pentru membrii unui cunoscut clan din România! Interlopii au ajuns să fure carcase de oaie de pe internet

Chiar și interlopii trec prin vremuri grele! Scumpirea alimentelor din ultima perioadă se pare că i-a afectat pe membrii unui cunoscut clan din România care face legea în Buzău. Aceștia au reușit să fure peste 10 carcase de ovine de la un crescător de animale, din Râmnicu Sărat care s-a ales cu o pagubă de peste 8.000 de lei.

18 nov. 2023, 17:16
Vremuri grele pentru membrii unui cunoscut clan din România! Interlopii au ajuns să fure carcase de oaie de pe internet
Vremuri grele pentru membrii unui cunoscut clan din România! 

Vremuri grele pentru membrii unui cunoscut clan din România! Bărbatul în vârstă de 65 de ani care își vindea marfa prin intermediul unui site cunoscut de vânzări online a fost abordat de un cumpărător căruia i-a livrat zece carcase de oaie și una de vită în valoare de 8.200 de lei.

Citește și Amenda uriaşă pe care pot să primească românii care taie porcul în curte și vând apoi carnea. Greșeala pe care o fac mulți gospodari

Vremuri grele pentru membrii unui cunoscut clan din România!

Însă cumpărătorul nu s-a sinchisit să îi plătească marfa bărbatului care timp de o săptămână a încercat să îl contacteze telefonic. atunci când i s-a răspuns la telefon, bărbatul a fost înjurat și amenințat de cumpărător, dar și de soția acestuia.

În cele din urmă, crescătorul de animale s-a adresat autorităților care imediat au dat de urma escrocilor ce s-au dovedit a fi membrii unui clan interlop din Buzău.

Este vorba despre un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 44 de ani, membri ai clanului Popină, din cartierul Mihai Viteazu din Buzău.

”În ziua de 16 noiembrie 2023, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău au identificat principalii bănuiți de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune. Fapta fusese sesizată Poliţiei în data de 31 octombrie 2023, de către un râmnicean de 65 de ani, crescător de animale. Din discuţiile purtate cu aceasta s-a stabilit că, în urma postării unui anunț referitor la vânzarea de carcase de ovine și bovine de pe un site dedicat comerţului online, s-a înțeles cu un potențial cumpărător să livreze zece carcase de ovine și o carcasă de bovină în municipiul Buzău”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Buzău.

Polițiștii buzoieni au efectuat două percheziţii domiciliare la imobilele utilizate de interlopi, în urma cărora au depistat persoanele bănuite şi au ridicat în vederea continuării cercetărilor segmente de origine animală, medii de stocare și 1.200 de lei.

În baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău, escrocii au fost duși la audieri și ulterior au fost reținuți pentru  24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, urmând să fie prezentați în fața parchetului cu propunerea de arestare preventivă.

Citește și Salvarea miraculoasă a 1.000 de pisici de la o soartă tragică! Carnea lor urma să fie vândută pe post de porc sau oaie