Vulpile au invadat o localitate din Gorj. Comuna e condusă de un primar pe nume Vulpe. „Aceste animale nu sunt agenții mei electorali”

Vulpile se plimbă nestingherite în comuna Câlnic din judeţul Gorj. Şi-au făcut vizuină într-o magazine părăsită. Un localnic le-a filmat în timp ce mişunau pe acoperiş. Gorjeanul a spus în glumă că vulpile sunt atât pe case, cât şi la Primărie deoarece edilul comunei se numeşte Vulpe. 

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 14:22
Vulpile au invadat o localitate din Gorj. Comuna e condusă de un primar pe nume Vulpe. „Aceste animale nu sunt agenții mei electorali”

Comuna Câlnic se află în zona montană a judeţului Gorj, iar apariţia vulpilor nu este neobişnuită pentru localnici.

Dumitru Vulpe, primarul localităţii, a precizat că a anunţat preşedintele şi directorul asociaţiei judeţene a vânătorilor şi pescarilor din Gorj şi că au fost trimişi vânători în zonă pentru a alunga animalele. Vulpile care vin în căutare de hrană nu pot fi vânate deoarece nu a fost deschis sezonul, conform Digi24.

„Nu avem la îndemână decât colaborarea cu asociația și cu fondurile de vânătoare, pentru a le alunga. Nu avem legislație. Ce să facem? Să căutăm cuiburile de vulpe?

M-o chema pe mine Vulpe, dar aceste animale nu sunt agenții mei electorali”, a spus primarul comunei Câlnic.

Autobuz STB cu călători lovit de excavator în Bucureşti. Mai multe persoane sunt rănite