ŞOCANT! Vulpiţa a umilit-o pe Andreea Esca! Cum s-a ajuns la aşa ceva

Veronica Stegaru, alias Vulpiţa, a devenit celebră după ce povestea dintre ea și soțul ei, Viorel, a ajuns în casele românilor. Mai mult, Vulpița a devenit mai celebră decât este Andreea Esca!

17 feb. 2020, 15:12
ŞOCANT! Vulpiţa a umilit-o pe Andreea Esca! Cum s-a ajuns la aşa ceva

Vulpiţa și Viorel Stegaru au devenit virali, astfel încât cineva se ocupă de un cont de Instagram pe care postează numeroase poze cu cei doi. Astfel, Veronica Stegaru a devenit mai cunoscută decât este Andreea Esca. Pe contul de Instagram pe care se postează imagini cu ea și cu soțul ei, Viorel, internauții înroșesc butonul de like!

Telenovela „Vulpiţa”, criticată dur de CNA: „Mie mi se face ruşine că mi-aş fi putut face meseria în condiţiile astea”

Imaginile cu soția-Vulpiță adună 13.000 de like-uri, iar postările Andreei Esca numără cel mult 11.000 de like-uri din partea internauților.

Vulpiţa, la un pas de leşin în timpul emisiunii Acces Direct. Ambulanţa a venit de urgenţă

De Ziua Îndrăgostiților, echipa emisiunii Acces Direct, despre care oamenii spun că a profitat extrem de mult e imaginea celor doi oameni simpli, de la țară, din Vaslui, le-au pregătit celor doi o surpriză pe cinste. Veronica și Viorel Stegaru au fost cazați la un hote de lux, acolo unde li s-a adus băutură fină, bomboane de ciocolată, dar și un buchet de flori pentru soția-Vulpiță. Între timp, numărul de urmăritori ai paginii de Instagram cu numele Veronicăi Stegaru a ajuns la 52.000!