Vulpiţa, la un pas de leşin în timpul emisiunii Acces Direct. Ambulanţa a venit de urgenţă

Vulpiţa a fost invitată la Acces Direct şi deodată a acuzat stări de rău, fiind la un pas de leşin. Veronicăi Stegaru i s-a făcut rău cu puțin timp înainte de a intra în platou.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 16:35
Vulpiţa, la un pas de leşin în timpul emisiunii Acces Direct. Ambulanţa a venit de urgenţă

Soția-vulpiță a fost în vizită la Casa Poporului, dar se pare că a început să se simtă rău, acuzând dureri de stomac. Ulterior, pregătindu-se să intre în platou, Veronica a început să se simtă din nou rău și a fost chemat de urgență un echipaj medical.

Mulți s-au întrebat dacă nu cumva tânăra este însărcinată, dar aceasta a exclus din start această ipoteză.

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu şi-a dat demisia. A făcut anunţul pe facebook

Autoritățile de la Vaslui au decis să le suspende ajutorul social

Vulpița și soțul ei au apărut pentru prima oară la ”Acces Direct” în urmă cu aproape o lună. Au urmat zeci de emisiuni, iar în scurt timp cei doi aveau să fie cunoscuți în toată țara. Acum, însă, Veronica Stegaru și Viorel au primit o lovitură dură. Autoritățile de la Vaslui au decis să le suspende ajutorul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii.

De asemenea, reprezentanții de la Protecția Copilului au lăsat fetița de doi ani a cuplului în grija bunicilor, care sunt revoltați de comportamentul celor doi. Potrivit presei locale din Vaslui, bătrânii au declarat că îi vor primi pe Viorel și pe Veronica acasă, numai ca să nu mai apară la TV.

Vulpița și soțul ei nu par a fi foarte afectați de faptul că au rămas fără ajutor social sau de faptul că nu și-au văzut fetița de atâta timp. Ba dimpotrivă! Cei doi profită la maximum de viața din Capitală și de faima de care se bucură aici.

Citeşte şi: Mirela Vaida, goală în cadă: „Soacră-mea a făcut-o. Normal că am pus-o pe Facebook”

Vulpița, imaginea unui brand de haine cunoscut în România

În timp ce mulți o critică pe tânăra de 22 de ani, care nu i-a fost fidelă soțului ei, Viorel Stegaru, alții o apreciază și sunt dornici să știe totul despre aceasta. La mai bine de o săptămână după ce manelistul Tzancă Uraganu a dezvăluit că patronii unor localuri din Germania o vor ca dansatoare, astăzi, Vulpița a mărturisit că a primit oferte de colaborare de la un magazin de haine și încălțăminte cunoscut de la noi din țară. Tânăra a spus că primește ajutor de la Emily.

“Hainele le-a primit de la acea pagină și de acum promovează brandul pe Instagram”, a explicat Emily în cadrul emisiunii “Acces Direct”. În momentul în care a auzit că Vulpița este pe cale să devină influenceriță, Mirela Vaida a reacționat într-un mod acid.

Citeşte şi: Mara Bănică, terorizată de un bărbat în direct la TV. A venit în platou cu faţa acoperită. „Am fost forţată”

Vulpița din Vaslui a ajuns astăzi la Parlamentul României. Veronica și Viorel Stegaru au vrut să vadă cum își fac treaba aleșii din politica românească.

Vulpița din Vaslui a intrat la ședință însoțită de partenul de viață, în calitate de tineri fermieri din judeţul Vaslui. Aventura celor doi vasluieni nu a durat prea mult, pentru că Veronica s-a simțit rău dintr-o dată și a fost nevoită să părăsească sala de ședință, alături de Viorel.