Primele imagini cu cel de-al treilea copil al Veronicăi Stegaru. Vulpița l-a prezentat fanilor pe noul membru al familiei

Veronica Stegaru, cunoscută de o țară întregă drept "Vulpița" de la Acces Direct, a venit cu o veste-bombă pentru toți urmăritorii ei.

21 mai 2023, 19:05
Primele imagini cu cel de-al treilea copil al Veronicăi Stegaru. Vulpița l-a prezentat fanilor pe noul membru al familiei

Vulpița Stegaru a ajuns cunoscută de o lume întreagă datorită poveștii pe care a spus-o publicului la „Acces Direct”. Ulterior a început să fie urmărită pe rețelele sociale și să se bucure de un real succes. Acum o nouă veste despre Vulpița îi bucură foarte tare pe fani: e însărcinată cu al treilea copil și le-a făcut fanilor cunoștință cu el prin intermediul unei imagini cu ecografia.

Vasluianca a lipsit o perioadă îndelungată din mediul online, dar recent a reapărut în forță și i-a uimit pe toți. Vulpița e însărcinată acum cu cel de-al treilea copil și a postat pe Instagram o imagine cu burtica de gravidă, dar și cu ecografia bebelușului.

În ultimul timp lucrurile par să meargă foarte bine în viața Vulpiței. Ea a anunțat la începutul lunii că s-a împăcat cu Viorel. Chiar dacă el fusese cel care a rupt relația, se pare că scânteia dintre cei doi s-a reaprins, iar ei acum sunt din nou împreună.

Deși existau speculații cum că Veronica Stegaru ar fi început o relație cu un alt bărbat după despărțirea de Viorel, se pare că realitatea stă cu totul altfel! Cum cei doi sunt, din nou, un cuplu, pare destul de clar că mesajul pe care îl putem desprinde este că tatăl celui de-al treilea copil este nimeni altul decât Viorel.

Cei doi au apărut în atenția publicului în 2020, când au pornit o întreagă telenovelă la televizor. După ce a raportat un posibil viol, s-a demonstrat că Vulpița a mințit, iar de aici a continuat o întreagă poveste. După ce au devenit vedete în urma aparițiilor de la Acces Direct, Veronica și Viorel Stegaru au ajuns într-o situație de-a dreptul neplăcută.

Cei doi au fost ajunși de sărăcie, mai ales că Vulpița a devenit mamă pentru a doua oară și nu a reușit să se angajeze. Nici Viorel nu are un loc de muncă stabil, lucrând cu ziua, atunci când este chemat de vecinii din sat, motiv pentru care ar lua în considerare posibilitatea de a pleca și de a munci în străinătate.