Walter Zenga a făcut deja 3 doze de vaccin anti-Covid şi este programat pentru a patra. Ce l-a făcut pe antrenor să ia decizia radicală

Fostul mare portar Walter Zenga, în prezent antrenor, a fost deja injectat cu trei doze de vaccin, în momentul când multe ţări abia îşi pun problema imunizării cuo a treia doză, iar italianul este deja programar pentru a patra injectare.

04 aug. 2021, 15:54
Walter Zenga a făcut deja 3 doze de vaccin anti-Covid şi este programat pentru a patra. Ce l-a făcut pe antrenor să ia decizia radicală

Walter Zenga îşi petrece o mare parte din timp, mai ales concediile, în Dubai, astfel că în martie a făcut primul vaccin, Sinopharm (China), din care se administrează două doze.

Fostul mare portar a şi recomandat vaccinul chinezesc, într-o intervenţie la televiziunea italiană, provocând un scandal monstru şi aspre criticat de jurnalistul Cecchi Paone, pe motiv că încurajează folosirea unui vaccin neaprobat în Uniunea Europeană.

Tocmai din cauză că serul chinezesc nu este aprobat de Uniunea Europeană, Zenga a aflat acum, la revenirea în Italia, că trebuie să se vaccineze din nou împotriva COVID-ului. Şi, de această dată, a optat pentru serul companiei Pfizer, după cum a informat Telekom Sport. Dacă nu s-ar fi vaccinat în Italia, Zenga ar fi pierdut dreptul de a asista la meciurile de fotbal din tribune.

Walter Zenga: „M-am vaccinat din nou ca să pot rămâne în Italia şi să urmăresc iubitul meu fotbal. Ce nu faci pentru iubire”

Liber de contract, după ce a pregătit Cagliari ultima dată, Zenga s-a vaccinat pentru a putea merge la meciuri, deocamdată, în calitate de spectator.

„Există cei care nu vor să se vaccineze, cei care fac rapel şi cei ca mine, care decid să primească a treia şi a patra doză. De ce? Să am permisul verde şi să pot rămâne în Italia pentru a-mi urma iubitul fotbal. Singurul dezavantaj… Va trebui să fac a doua doză abia peste 20 de zile şi voi pierde prima etapă din campionat. Dar ce nu faci pentru iubire…“, a scris Zenga pe Instagram.

Citeşte şi: David Popovici, premiat de ministrul Sorin Cîmpeanu pentru rezultatele obţinute la Jocurile Olimpice de la Tokyo