Walter Zenga, declaraţii după divorţ: „Aș vrea să sterg anul 2020 din viata mea”

Anul 2020 a fost unul greu pentru întreaga omenire, însă pentru Walter Zenga a avut o însemnătate aparte. Antrenorul a făcut primele declaraţii după divorţ, unde a mărturisit că ar vrea să şteargă acest an din viaţa lui, deoarece a trecut prin momente extrem de dificile.

24 nov. 2020, 08:58
Walter Zenga, declaraţii după divorţ: „Aș vrea să sterg anul 2020 din viata mea”
Walter Zenga, declaraţii după divorţ

Walter Zenga, declaraţii după divorţ. Sportivul şoca pe toată lumea, în urmă cu o lună, când anunţa că divorțează de soția lui, Raluca, după o căsnicie de 14 ani. Cuplul are împreună doi copii.

Citeşte şi: Raluca l-a uitat de tot pe Walter Zenga. Petrecere cu tort şi şampanie după despărţire

Walter Zenga, declaraţii după divorţ

Sunt foarte multe lucruri bune pe care nu le voi uita niciodată. Dar sunt genul acela de om care nu se uită la ce a fost în trecut, ci mă concentrez doar pe prezent. Regrete? Poate că au fost situații când m-am gândit: Oare de ce nu am făcut invers? Dar nu pot să spun că am regrete…

Aș vrea să sterg anul 2020 din viata mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit. Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari.

Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important. Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața„, a declarat Walter Zenga pentru Protv.ro.

AVEREA pe care Raluca şi Walter Zenga trebuie să o împartă

Raluca și Walter Zenga sunt unul dintre cele mai bogate cupluri din showbiz-ul românesc. În cei 14 ani de mariaj, au strâns sume frumoase de bani, iar pe lângă custodia copiilor, aceștia trebuie să își împartă și averea strânsă de-a lungul timpului.

Cei doi au locuit împreună în Dubai, unul dintre cele mai scumpe cartiere din lume. Au o vilă imensă, a cărui valoare nu este mai mică de două milioane de euro. Mai mult decât atât, cuplul mai deține și un apartament de peste 250.000 de euro și multe alte proprietăți în România, Italia și Sardinia, fiecare cu o valoare de peste 350.000 de euro. Pe lângă imobilele deținute, cei doi mai au de împărțit mașinile de lux și sumele uriașe strânse în conturile bancare.

Citeşte şi: Walter Zenga, primele declaraţii după ce s-a scris că divorţează de Raluca: „Soţia mea este schimbată radical, nu o mai recunosc deloc”

Raluca și Walter Zenga au petrecut împreună 17 ani de relație și 14 ani de mariaj. Chiar dacă se specula de multă vreme că lucrurile dintre ei nu mai merg ca înainte, cuplul a evitat subiectul pentru mai mult timp.

Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit -o mereu, s-a întors cumva împotriva nostra… Din respect pentru copii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai!”, a spus Walter Zenga.