Walter Zenga, negocieri cu FRF pentru a deveni selecţionerul ROMÂNIEI

Walter Zenga ar putea fi noul selecţioner al României. Italianul se află la Bucureşti şi negociază deja cu şefii FRF.

29 iun. 2016, 19:17
Walter Zenga, negocieri cu FRF pentru a deveni selecţionerul ROMÂNIEI

Walter Zenga, fostul portar de legendă al Italiei le-a antrenat în Liga I pe FC Naţional, Steaua şi Dinamo, iar acum ar putea ajunge pe banca echipei naţionale. Comentator-analist al canalului italian RAI, pe perioada EURO 2016, Zenga a venit de urgenţă la Bucureşti. Antrenorul a sosit în Capitală marţi seara, pentru a pune la punct ultimele detalii contractuale cu şefii FRF, susţine SpyNews.

Walter Zenga profită astfel de zilele libere pe care le are până la următoarea partidă a Italiei la turneul final, cea cu Germania, programată sâmbătă, în sferturile de finală.

Raluca Zenga, soţia tehnicianului, a întărit probabila numire a italianului în funcţia de selecţioner: „Dacă Walter primeşte oferta, îl încurajez să o accepte, să vină ca antrenor al naţionalei României”.

Zenga, 56 de ani, nu are angajament, după despărţirea de formaţia arabă Al-Shaab pe care a pregătit-o doar 82 de zile. Ca antrenor, a câştigat titlul cu Steaua şi cu Steaua Roşie Belgrad, dar şi o Cupă a Serbiei. În cariera sa, le-a mai antrenat, printre altele, pe Gaziantepspor (Turcia), Catania, Palermo şi Sampdoria.