Walter Zenga revine în Serie A. Cu ce echipă a semnat fost antrenor de la Steaua şi Dinamo

Clubul Cagliari a anunţat marţi seara pe site-ul sîău oficial că Walter Zenga este noul antrenor al echipei, în locul lui Rolando Maran.

03 mart. 2020, 18:07
Walter Zenga revine în Serie A. Cu ce echipă a semnat fost antrenor de la Steaua şi Dinamo

Walter Zenga este noul antrenor al formaţiei, el semnând un contract până pe 30 iunie 2021. Zenga îl va avea ca antrenor secund pe Max Canzi„, a informat gruparea din Serie A.

În vârstă de 58 ani, Walter Zenga este liber de contract, după ce a pregătit ultima oară echipa italiană Venezia, de care s-a despărţit în martie 2019. Fostul mare portar al lui Inter Milano şi al naţionalei Italiei a pregătit echipele bucureştene FC Naţional, Steaua şi Dinamo.

Citeşte şi SCANDAL MONSTRU: Victor Piţurcă, atac devastator ÎN DIRECT la adresa lui Walter Zenga. De la ce a pornit TOTUL

Cagliari l-a demis, marţi, pe antrenorul Rolando Maran după o serie de 11 partide fără victorie. Demiterea lui Maran survine după a treia înfrângere consecutivă a sarzilor, 3-4 cu AS Roma, duminică, în Serie A. Ultima victorie a echipei antrenate de Maran datează de la începutul lunii decembrie. Cagliari a început sezonul cu două înfrângeri şi apoi a avut o serie pozitivă de opt victorii şi cinci egaluri. Echipa sardă se află pe locul 11 în clasament, la zece puncte de zona retrogradării şi la şapte de locurile de Europa League.