Ward: În finala Super Six am boxat cu mai multe fracturi la mâna stângă

Pugilistul american Andre Ward a declarat că a boxat în finala Super Six, câştigată în faţa britanicului Carl Froch, cu mai multe fracturi la mâna stângă, acest lucru constatându-se în urma unui RMN făcut la revenirea în oraşul în care locuieşte, Oakland, informează boxingnews24.com.

RomaniaTV.net
23 dec. 2011, 16:37
Ward: În finala Super Six am boxat cu mai multe fracturi la mâna stângă

„Mă bucur că nu am ştiut înainte de meci că am fracturi la mână. A fost mai bine aşa. Ştiam că este ceva în neregulă şi mă durea cumplit, dar ştiam şi că nu aveam de ales, că trebuia să boxez”, a afirmat Ward pentru Ringtv.

Pugilistul a suferit mai multe fracturi la două metacarpiene de la mâna stângă, cu o săptămână înainte de meciul cu Froch.

Americanul Andre Ward a unificat titlurile WBA şi WBC la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe britanicul Carl Froch, sâmbăta trecută, la Atlantic City, în finala Turneului Super-Six. Ward a câştigat în urma deciziei unanime a arbitrilor-judecători: 118-110, 115-113 şi 115-113. Americanul rămâne neînvins după 25 de meciuri, iar britanicul a înregistrat a doua înfrângere în 30 de meciuri.

După meciul cu Froch, Andre Ward a declarat despre o eventuală confruntare cu Lucian Bute că românul încă nu merită şansa de a boxa cu el, trebuind să înfrunte un boxer de „nivel A” înainte de a-i propune o confruntare.


loading...