WC public, la preţ de apartament în Vălenii de Munte VIDEO

60.000 de euro este investiţia într-o toaletă publică din Vălenii de Munte, unde în momentul de faţă nu funcţionează uscătorul de mâini, iar pe pereţi a apărut igrasie.

RomaniaTV.net
23 ian. 2012, 18:21
WC public, la preţ de apartament în Vălenii de Munte VIDEO

Toaletă publică la preţ de apartament de lux! Este noua atracţie a locuitorilor din Vălenii de Munte, unde primarul a aprobat construcţia unui wc public care a costat 60 de mii de euro.

Cu toate că a fost deschisă în urmă cu o lună, toaleta din centrul oraşului a fost deja inundată: apa se scurge pe pereţi, iar unele instalaţii nu mai funcţionează. În plus, locuitorii din Vălenii de Munte nu prea se înghesuie s-o folosească. „Deocamdată vin aici cam 5-6 persoane pe zi”, spune una dintre femeile de serviciu.

La rândul său, primarul Mircea Niţu are propria sa explicaţie pentru lipsa clienţilor: „WC-ul este băgat într-un complex de lucrări de reabilitare. Şi abia de la 1 februarie se dă drumul oficial”. Deşi costurile sunt imense, dotările sunt unele normale. În schimb, imediat după deschidere au apărut şi problemele. Uscătorul de mâini nu mai funcţionează iar pe pereţi a apărut deja igrasia. Taxa de intrare este de un leu, ceea ce înseamnă că cei 60.000 de euro vor fi amortizaţi în peste o sută de ani.