webPR: Links Associates anunta afilierea in Romania si Serbia la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume

Compania de comunicare Links Associates a semnat recent un contract exclusiv de afiliere pentru Romania si Serbia la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume, parteneriat care pentru Links Associates inseamna acces la o retea globala cu 65 de birouri si peste 5.000 de angajati iar pentru Edelman, consolidarea prezentei in Europa de Sud-Est.

RomaniaTV.net
08 iul. 2014, 10:19
webPR: Links Associates anunta afilierea in Romania si Serbia la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume

„Ne face placere sa primim compania Links Associates in reteaua Edelman, in calitate de afiliat in Romania. Consideram ca Europa de Sud-Est are un potential de crestere puternic iar Romania, in mod particular, este o piata dinamica. Links Associates este partenerul ideal pentru noi in regiune deoarece impartaseste cu Edelman valori fundamentale precum spiritul antreprenorial, gandirea creativa si dedicarea totala in serviciul clientilor. Links Associates, bun venit in familia Edelman!”, a spus Michael Stewart, presedinte si CEO Edelman Europa si Comunitatea Statelor Independente, potrivit hotnews.ro.

„Suntem incantati ca vom putea oferi servicii de comunicare de inalta calitate clientilor Edelman la nivel global, care opereaza si in Romania si Serbia”, a spus Stan Polovets, Presedinte Edelman pentru fosta Uniune Sovietica si Europa de Est. „Europa de Sud-Est se profileaza rapid drept un mediu atractiv pentru investitii pentru multe dintre companiile pe care le servim la nivel international. Parteneriatul Edelman cu Links este inca o dovada a angajamentului nostru de a fi prezent in orice tara in care clientii ne cer sprijin si consiliere”, a mai spus Stan Polovets.

Fondata in 1952 de newyorkez-ul Dan Edelman, compania Edelman este considerata o veritabila „biblie a comunicarii” pentru orice specialist in relatii publice. Edelman a introdus conceptul de story telling prin intermediul media pentru a vinde produse si a construi dimensiunea corporatista a brandurilor, fiind o permanenta sursa de inspiratie pentru profesionistii relatiilor publice. In 2013, Edelman a fost desemnata „Agentia globala a anului” de catre Holmes Report iar anul acesta Edelman New York a castigat Marele Premiu si Leul de Aur la Festivalul International de Creativitate Cannes Lions, acesta fiind cel mai recent dintr-un palmares de nu mai putin sapte trofee obtinute la acest concurs emblematic pentru industria comunicarii creative.

„Am fost inspirata timp de 20 de ani de modelul Edelman de antreprenoriat si viziune in domeniul comunicarii. Compania pe care am creat-o acum sapte ani a adoptat aceeasi filosofie, aceea de a crea modele noi de comunicare, de a pune interesul clientului in echilibru cu interesul public, de a cultiva transparenta si dialogul cu actorii sociali si politici si mai mult decat atat, de a consolida branduri care au fost in linia intai a agendei publice. Edelman ne-a ales pentru ca avem aceleasi valori, pentru ca suntem tineri si curajosi, credem in talent si respectam deontologia profesionala. Salutam parteneriatul cu Edelman care se va dovedi extrem de valoros atat pentru noi, cat si pentru clientii nostri”, a spus Corina Vintan, CEO Links Associates.

De-a lungul timpului, Links Associates a dezvoltat un portofoliu de clienti in peste 11 industrii, carora le ofera servicii integrate de Public Affairs si Public Relations, atuu care a cantarit semnificativ in decizia Edelman in privinta afilierii. Pentru Links Associates, care s-a consacrat ca lider in Public Affairs, este de asteptat ca afilierea la Edelman sa aiba ca efect cresterea serviciilor de Public Relations.