Weekendul vine vreme rece şi cu precipitaţii mixte. VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Sfârşitul de săptămână aduce vreme normală pentru această perioadă şi ceaţă în timpul dimineţii, precum şi precipitaţii mixte. Săptămâna viitoare, temperaturile vor creşte uşor în majoritatea regiunilor.

08 feb. 2013, 16:05
Weekendul vine vreme rece şi cu precipitaţii mixte. VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Sâmbătă, precipitaţiile se mai domolesc şi chiar iese soarele în sud şi în sud-est. Mai cad câţiva fulgi de zăpadă, mai ales la munte, iar în zonele joase, dimineaţa este ceaţă. Amiaza aduce temperaturi cuprinse între minus 1 grad în Bucovina şi în estul Transilvaniei şi cel mult 7 grade în sud-est.

În Bucureşti, sâmbătă, printre nori, zărim şi soarele, vântul nu deranjează, iar amiaza vine cu 6 grade.

Ultima zi de weekend vine cu ninsori, mai puţin în sud şi sud-est, unde precipitaţiile sunt mixte. Vântul suflă mai tare prin sud, iar dimineaţa, în zonele joase, este ceaţă. Maximele de duminică sunt cuprinse în general între minus 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei si 9 grade pe litoral.

Duminică, în Capitală, vremea nu mai este de parte amatorilor de plimbari prin parc. Plouă şi cade lapoviţa, iar vântul suflă suficient de tare încât să simţim mai puţin decât cele 3… 4 grade prognozate pentru amiază.

Prima zi a săptămânii viitoare vine cu vreme rece în vest, în nord şi în centru, în timp ce, în celelalte regiuni sunt temperaturi normale pentru această dată. Ninge, luni, în nordul şi în centrul Moldovei, dar şi în estul Transilvaniei şi cad precipitaţii mixte în sudul Moldovei, în Bărăgan şi în Dobrogea. Vântul suflă mai tare în sud şi în sud-est, iar la amiază avem de la minus 3 până la 7 grade.

În Capitală, săptămâna de lucru debutează cu nori pe cer, dar, treptat, iese şi soarele. La amiază, termometrele arată în jur de 6… 8 grade.

De marţi, temperaturile cresc uşor în majoritatea zonelor şi sunt cuprinse, în general, între minus 1 şi 8 grade, după ce dimineaţa va fi ger în depresiunile din estul Transilvaniei, cu valori chiar şi de minus 18… minus 19 grade. Deşi sunt nori pe cer, nu aşteptăm precipitaţii, însă vântul suflă ceva mai tare în sud şi în sud-vest. Dimineaţa, în zonele joase, este ceaţă. De miercuri până la începutul weekendului viitor, temperaturile sunt ceva mai mari decat cele normale la această dată, dar cresc şansele să cadă precipitaţii.