Îţi mai aduci aminte de Michael din Prison Break? Prima apariţie în public, dupa 4 ani

Wentworth Miller a fost prezent la premiera filmului "The Loft", în care joacă alături de James Marsden şi Karl Urban. Apariţia sa a uimit pe toată lumea, deoarece nimeni nu-l mai văzuse implicat în niciun proiect de mai bine de patru ani.

RomaniaTV.net
03 feb. 2015, 13:05
Îţi mai aduci aminte de Michael din Prison Break? Prima apariţie în public, dupa 4 ani

După o absenţă de aproape patru ani, actorul, celebru din serialul „Prison Break”, revine în cinematografie, într-o nouă producţie care se aşteaptă a fi un mare fenomen al anului 2015.

„The Loft ” s-a lansat în Statele Unite pe data de 30 ianuarie. Pelicula aduce în prim plan povestea a cinci bărbaţi însuraţi, care plănuiesc în secret să închirieze un penthouse în oraş, unde să îşi poată îndeplini cele mai ascunse fantezii. Dar micul lor plan se transformă într-un coşmar, informează portalul online ProCinema.

Născut în Oxfordshire, Anglia, Wentworth Miller este un amestec de origini: tatăl său este jamaican şi german, în timp ce mama sa are origini ruse, franceze, olandeze şi libaneze. Adept al unei vieţi liniltite şi lipsit de dorinţa de a-şi etala viaţa privată în presă, Wentworth Miller şi-a descoperit o altă pasiune, decât cea de actor. Mai exact, actorului îi place să scrie scenarii. După ce a fost nominalizat de două ori la „Globurile de Aur”, actorul britanic a şocat presa internaţională cu confirmarea zvonurilor că este gay şi că a încercat să se sinucidă.

Citeşte şi  La o lună după ce a recunoscut că este GAY, starul din Prison Break uimeşte cu o altă DEZVĂLUIRE CONTROVERSATĂ