Wentworth Miller suferă de o boală teribilă. Starul din Prison Break s-a confesat fanilor la un an de la diagnostic: „A fost un șoc!”

Wentworth Miller a anunţat că suferă de autism, boală pe care a descoperit că o are în urmă cu un an. Fanii vedetei din celebrul serial "Prison Break" îl susțin pe actor, mai ales după ce, în anul 2013, acersta a anunțat că este homosexual.

28 iul. 2021, 09:21
Wentworth Miller suferă de o boală teribilă. Starul din Prison Break s-a confesat fanilor la un an de la diagnostic: „A fost un șoc!”

Wentworth Miller suferă de o boală teribilă. Starul din serialul fenomen „Prison Break” a mărturisit pe internet că suferă de autism, boală cu care a fost diagnosticat în urmă cu un an. Actorul a fost de-a dreptul șocat când a aflat de la medici că suferă de această afecțiune, scrie Daily Mail.

Wentworth Miller suferă de o boală teribilă

„Toamna aceasta marchează un an de când am primit diagnosticul meu informal de autism. Precedat de un autodiagnostic. Urmat de un diagnostic formal. A fost un proces lung, defectuos, care avea nevoie de actualizare. Sunt un bărbat de vârstă mijlocie. Nu un copil de 5 ani. Și recunosc că accesul la un diagnostic este un privilegiu de care mulți nu se bucură”, este o parte fin mesajul postat de Wentworth Miller de pe Instagram.

După ce a recunoscut că este GAY, starul din Prison Break uimeşte cu o altă DEZVĂLUIRE CONTROVERSATĂ

Actorul a mai șocat opinia publică și în anul 2013, când a anunțat că este gay, printr-o scrisoare deschisă, în care refuza invitația de a participa la Festivalul Internațional de Film de la Sankt Petersburg, în calitate de invitat de onoare, motivul fiind drepturile omului de la acel moment din Rusia.


loading...