What’s Up a rămas fără droguri. Câtă „iarbă” i-au confiscat procurorii DIICOT

What's Up a rămas fără droguri, însă a scăpat definitiv de problemele cu legea. Pe numele său real Ivancea Marius Marian, artistul a fost citat, recent, în fața instanței, în dosarul în care procurorii DIICOT l-au acuzat de deținere de droguri.

08 nov. 2021, 15:45
What’s Up a rămas fără droguri. Câtă „iarbă” i-au confiscat procurorii DIICOT
What's Up a rămas fără droguri

What’s Up a rămas fără droguri. „Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri.

Confiscă de la intimatul IVANCEA MARIUS MARIAN cantitatea de 1,80 grame Cannabis, depusă la camera de corpuri delicte a Inspectoratului General al Poliţiei Romane – Direcţia Cazier Judiciar Statistică şi Evidenţă Operativă, conform dovezii seria DCJSEO nr. 522354/15.05.2020. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, a decis instanța, potrivit Spynews.ro.

What’s Up a rămas fără droguri

Conform legii, „cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă; dacă faptele privesc droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani”.

Marius Ivancea a scăpat definitiv și de dosarul de ultraj, anul trecut. După ce a fost ținut la sertar câteva luni, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au decis să claseze dosarul în care What’s Up  era acuzat că a agresat trei polițiști.

Citeşte şi: Motivul despărţirii dintre What’s Up şi Alice Badea. Tânăra a rupt tăcerea: „Nu am fost obişnuită aşa”

What’s Up, probleme grave de sănătate

What’s Up

este foarte discret în ceea ce privește viața lui personală, însă de data aceasta a făcut o dezvăluire neașteptată despre starea lui de sănătate.

Acesta a mărturisit că are inima foarte mărită, iar primele cauze sunt stresul, oboseala și lipsa somnului, lucru pentru care va lua o pauza lungă de la cântat pentru a sta internat.

Ideea e următoare, îți zic ceva ce nu am spus nimănui, e prima oara când zic asta, nu știu cât mai stă What’s Up printre noi. Știu că sună urât, dar o fac ca la știri. De la 14 ani am stat pe drumuri, am alergat și dorm câte trei ore pe noapte de când mă știu. (…) Nu prea dorm pentru că mă stresez”, a spus artistul.

Am făcut niște analize și mi-au spus că am inima mărită, nu că mărită, la limita superioară. Pun patos în tot ce fac și dorm prea puțin. Și mi-au zis că pocnește inima. O să fug un pic prin Europa, nu vă zic unde, am găsit un spital care poate să mă ajute și să îmi revin.

Trebuie să iau o pauză, voi pleca pe 29 luna asta și ne vedem pe 8 februarie, când sper să mă întorc bine”, a mai adăugat What’s Up.