What’s Up şi-a cerut iubita de soţie la 33 de zile de la prima întâlnire

What's Up şi-a cerut iubita de soţie. Artistul a făcut gestul cel mare după 33 de zile de la prima întânire. Alice este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti, colaborând cu mai multe vedete din România.

08 feb. 2021, 20:18
What’s Up şi-a cerut iubita de soţie la 33 de zile de la prima întâlnire
What's Up şi-a cerut iubita de soţie

What’s Up

şi-a cerut iubita de soţie. Alice nu are doar calităţi fizice remarcabile, este şi o violonistă talentată, ceea ce l-a fascinat pe artist. La o lună de relaţie, a decis să o ceară în căsătorie, marcând evenimentul nu printr-un inel, şi-au tatuat fiecare câte un fluture pe inelar, simbol al dragostei lor.

La 33 de zile de când ne-am cunoscut, am întrebat-o (avea 33 ani) «vrei să fii soția mea pe viață»? Ne-am făcut tatuaje fluturași amândoi pe deget. Nu m-a ținut niciodată un act împreună ce cineva. Noi am simțit că ne poate lega ceva, am făcut fluturașul ăsta, care e fragil ca dragostea”, a mărturisit solistul, în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

What’s Up şi-a cerut iubita de soţie

Tânăra a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, şi cu What’s Up. Apropiaţii cântăreţului susţin că cea care a adus-o în echipă este chiar Simina, fosta soţie a cântăreţului.

Suntem foarte apropiați, mai suntem și pe contră. Muncim în a ne accepta diferențele. Noi ne bucurăm de iubire în general. Gesturi mărunte și semnificative ne facem periodic”, a spus Alice în aceeași emisiune.

Citeşte şi: Ce spune What’s Up despre revenirea în muzică, dar şi despre colaborarea cu Jador: „Eu sunt fericit. Iubesc muzica de orice fel”

Povestea de dragoste între Alice Badea și What’s Up a început în luna august a anului trecut, potrivit mărturisirilor făcute de artist. În vârstă de 33 de ani, blondina, îndrăgostită de vioară, este profesoară de muzică, dar şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti.

Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina (fosta soție a lui What’s Up) şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”, au dezvăluit, la vremea respectivă, apropiați ai artistului.