What’s Up nu se uită la bani când vine vorba de soția lui. Artistul vrea să o facă vedetă: „20.000 de euro pe primul ei clip”

What's Up a vorbit despre femeia care i-a schimbat viața și care i-a devenit soție în toamna anului trecut. Artistul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe cea care i-a cucerit inima.
Alina Costache
16 mai 2024, 22:32
What's Up nu se uită la bani când vine vorba de soția lui. Artistul vrea să o facă vedetă: „20.000 de euro pe primul ei clip”
What's Up vrea să-și facă soția vedetă

What’s Up a vorbit deschis despre persoana care îl face cel mai fericit bărbat.  în 2023 s-au căsătorit, iar evenimentul a fost unul extrem de discret.

Artistul și-a încercat norocul în dragoste de mai multe ori. După o relație de 11 ani cu Simina Ivancea, cei doi au decis să se despartă, iar ulterior artistul s-a logodit cu Alice Badea, dar relația lor s-a încheiat cu scandal, cântărețul ajungând chiar la Poliție.

Timpul a trecut, iar artistul a decis să nu-și mai expună viața personală la fel de mult ca înainte. În luna septembrie a anului trecut a luat prin surprindere pe toată lumea și s-a căsătorit cu Miki, o tânără pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor, dar cu care se iubea din 2021.

Citește și: What’s Up și iubita lui au făcut nuntă în centrul Capitalei. Prima reacţie a mirelui: „Am auzit şi eu că am făcut nuntă. Trebuia să iasă o filmare corectă”

What’s Up a dezvăluit cum a început relația cu actuala lui soție. Cei doi s-au întâlnit într-un club, prin intermediul unor prieteni comuni. În ciuda diferenței de vârstă de 11 ani, îi leagă pasiunea pentur muzică, astfel că după doar câteva zile formau deja un cuplu.

„A fost dragoste la prima vedere. Eu am 35 și ea are 24, sunt 11 ani între noi. (…) După ce ne-am împrietenit, am chemat-o la studio cu vrăjeala mea. Am auzit că e cântăreață. Ea a venit să cântăm și în două-trei zile eram împreună deja.

Eu în momentul în care am văzut-o și așa frumoasă și mai și cânta, am zis, ‘Băi, e perfect. E pentru mine situația’. Mi-am adunat toate sculele. Am început să vorbesc mult și degeaba, cum fac eu. Dar la final se pare că a ieșit cu noroc”, a povestit What’s Up în emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV.

What’s Up și Miky și-au anunțat invitații cu o seară înainte că urmează să se căsătorească, din dorința de a-i avea alături doar pe cei care își doresc cu adevărat să le fie alături.

„Ai mai văzut așa ceva? Deci, toate neamurile, toți verii, au spus, ‘Ești neserios? M-ai sunat cu o zi înainte de nuntă să vin? Cum o să vin eu mâine?’. Și eu le-am zis așa, ‘Bă, eu v-am chemat pentru că nu vreau dar la nuntă. Eu vreau doar să vină oameni care au timp mâine să-și facă timp pentru noi’. Și cam asta a fost.

Cioacă totală. Am avut lista, 300 de persoane. Și am spus, ‘Nu se poate, că noi avem 30 de oameni la masă’. Am făcut-o pe Calea Victoriei, la Sfântul Ciprian. Aveam eu un tovarăș care avea un magazin acolo. I-am zis, ‘La magazinul tău punem și noi trei mese să-mi adun și eu prietenii?’.

Pentru noi a fost o nuntă mare, pentru că au venit oameni cu suflet care au vrut să ne vadă în propria noastră prostie. Am avut dar de nuntă de la 50 de lei, 50 de euro, 1000 de euro. Nu despre bani a fost. Și cam asta a fost nunta noastră”, a explicat What’s Up.

Miky este foarte mândră de soțul ei și are numai cuvinte de laudă la adresa lui: „Îmi place foarte mult că e un mare iubitor de oameni și are o modestie incurabilă și o bunătate nemărginită. Este în stare să-ți dea și haina de pe el….”, a spus tânăra.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, târâtă prin tribunale de fosta soacră. Mama lui Gabi Bădălău nu-i dă pace de cinci ani: „Se încearcă să mi se facă rău pe toate căile”

Artistul își ajută soția să-și facă un nume în industria muzicală din România, asta după ce a învățat-o să înregistreze singură vocile și să editeze. Miky va lansa în curând primul său clip, în care s-a investit o sumă uriașă.

„Este piesa ei singurică. Fratele meu Nek, care are grijă de Tzancă Uraganu, Salam și toți băieții, alături de el am făcut acest proiect. Am semnat un contract pentru MiKY ME.

Mândria noastră cea mai mare este că acest om a avut încredere să dea… Eu nu aș fi dat, eu îmi luam garsonieră de banii ăștia, a dat 20.000 de euro pe primul ei clip. Mie mi se pare o sumă colosală”, a dezvăluit What’s Up.

DailyBusiness
Românii riscă amenzi. Costurile asigurărilor locuințelor împotriva calamităților sunt acum publice!
Spynews
Prietenii fiicei lui Ioan Crișan ar fi fabricat și amplasat bomba care l-a ucis pe omul de afaceri din Arad. Noi informații în cazul morții milionarului
Bzi.ro
Unde vor pleca Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă în luna de miere: Actrița a divulgat ce vacanţă de lux au plănuit cei doi
Fanatik.ro
Patru zodii cu noroc ceresc până pe 15 noiembrie. Balanțele au șansa vieții
Capital.ro
Se renunță la schimbarea orei? Decizie la nivel european. Rămânem la ora de iarnă sau de vară?
Playtech.ro
Când se dă drumul la căldură în blocurile din Capitală. Oficialii au anunțat că...
DailyBusiness
Decizie oficială! Ce impozit vor plăti românii în 2025
Adevarul
„E de la țară”. Starleta TV Alina Ceușan, criticată dur pentru o fotografie controversată făcută la teatru
wowbiz.ro
Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad, printre suspecții principali
Spynews
„Mie dacă nu îmi deschidea proces, nu știa nimeni”. Pepe îi dă replica Ralucăi Pastramă cu privire la filmulețele indecente. Ibrahim neagă că i le-ar fi trimis artistului
Spynews
Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express. Care este proiectul de suflet al celebrului bucătar
Evz.ro
Se termină un mare chin pentru șoferi. Proiectul a fost aprobat
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
BREAKING NEWS Atac terorist la Ankara. Mai mulți morți și răniți după explozii și focuri de armă la o fabrică de avioane și drone
Cancan.ro
Câte mii de euro ar fi plătit Laura Crișan pentru uciderea tatălui său! Așa ar fi prins-o poliția... Ce a spus iubitul ei, care a mers cu ea în vacanțe de lux
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Se schimbă harta României? Maghiarii nu ne vor permite: Va trebui să oprim
StirileBZI
Bursele școlare intră în cont după 20 noiembrie! Cine va primi până la 3.000 lei lunar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
Adevărul despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan! Breaking news
substantial.ro
Mesaj RO-Alert pentru locuitorii din Tulcea: Posibilitate de cădere a unor obiecte în apropierea graniței cu Ucraina
MediaFlux
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Războiul din Ucraina mai absoarbe niște bani. Marii perdanți sunt studenții beneficiari de Erasmus+ și Orizont Europa