What’s Up și iubita lui au făcut nuntă în centrul Capitalei. Prima reacţie a mirelui: „Am auzit şi eu că am făcut nuntă. Trebuia să iasă o filmare corectă”

Weekend cu nunți în showbizz! What’s Up și iubita lui au făcut nuntă în centrul Capitalei, iar cei doi miri și-au făcut apariția la biserica Stavropoleos din Capitală, alături de prieteni și familie. Și actrița Ioana Ginghină și-a refăcut viața și s-a recăsătorit la 46 de ani, după divorțul de Alexandru Papadopol. În fața lui Dumnezeu, și-au jurat iubire veșnică și solistul trupei Brio Sonores, Dumitru Mîțu, și o cunoscută jurnalistă Pro TV.

24 sept. 2023, 09:43

A fost val de nunți în showbizzul românesc. Cântărețul What’s Up a făcut nuntă în secret cu iubita lui. Cei doi au fost surprinși la o biserică din centrul Capitalei de paparazzi.

What’s Up și iubita lui au făcut nuntă în centrul Capitalei

Marius Marian Ivancea sau What’s Up, după numele lui de scenă, are 34 de ani a mai fost căsătorit de două ori. După două mariaje nereuşite, cântăreţul a fost hotărât să încerce şi a treia oară.

Citeste si: Cosmina Păsărin, abordare atipică cu privire la căsătorie: „Mai degrabă ai un parteneriat solid, o relație care funcționează oricum”

Cea de-a treia nuntă a lui What’s Up a fost una foarte discretă. Au știut despre eveniment doar membrii familiei celor doi parteneri și prietenii foarte apropiați. Ceremonia a fost una restrânsă, fără mulți invitați. What’s Up și iubita lui s-au căsătorit la o biserică din București, după cum arată imaginile surprinse de paparazzii wowbiz.ro

Prima dată a intrat mireasa împreună cu nașul, apoi cântărețul împreună cu nașa de cununie. Artistul a fost foarte atent la iubita lui în fiecare moment al ceremoniei, încurajând-o pe tânăra vizibil emoționată. După ceremonia religioasă, What’s Up și soţia lui au sărbătorit alături de invitaţi la un restaurant din apropierea bisericii.

Prima reacţie a mirelui: „Am auzit şi eu că am făcut nuntă. Trebuia să iasă o filmare corectă”

Artistul neagă, însă, că s-ar fi însurat, afirmând că doar a filmat un videoclip.

„Am auzit și eu că vezi, Doamne, am făcut nuntă. În realitate, dragii mei, suntem la al doilea clip vara asta(…) Multă lume a crezut că am făcut nuntă, dar noi pur și simplu am filmat un clip pentru o piesă nouă pentru că, în ultima vreme, după pandemie, am început să mergem la foarte multe nunți.

Ne plac foarte mult nunțile, vorbesc despre mine și trupa What’s Up(…) Trebuia să iasă o filmare corectă pentru clip. Întotdeauna eu la un clip am emoții, eu iubesc muzica și toată viața voi fi devotat acestui lucru”, imediat după ce a ieșit din biserică, pentru Spynews.ro.

Alte două nunţi în weekend în showbizul românesc

Și actrița Ioana Ginghină și-a refăcut viața și s-a recăsătorit civil după divorțul de Alexandru Papadopol. Evenimentul a avut loc chiar în curtea actriței.

Ioana Ginghină a îmbrăcat o singură rochie, o rochie vaporoasă care să-i permită să danseze. Pe cap, actrița a purtat o coroniță de flori și a fost machiată discret.

„Deci, momemntul important a fost, s-a consumat, domnul a zis da, eu am zis da”, a spus Ioana Ginghină, pe Instagram.

Și solistul trupei Brio Sonores, Dumitru Mîțu, și o cunoscută jurnalistă Pro TV s-au cununat religios în acest weekend. Cei doi și-au unit destinele într-o biserică din Republica Moldova după o relație de câțiva ani.