WhatsApp va introduce o nouă funcţie

Revoluție la WhatsApp! Se introduce funcția așteptată de milioane de utilizatori, care îţi permite să nu ratezi niciun mesaj .

17 feb. 2021, 14:49
WhatsApp va introduce o nouă funcţie

WhatsApp introduce o nouă funcţie. Utilizatorii aplicaţiei nu vor mai rata niciun mesaj. Serviciul de mesagerie mobilă va introduce o nouă funcţie, care permite citirea mesajelor mai târziu.

În timp ce utilizatorii continuă să se concentreze asupra confidenţialităţii şi noilor termeni, a căror acceptare a fost amânată până pe 15 mai, WhatsApp propune noi caracteristici. Cea mai recentă idee este un instrument care va permite chiar şi celor mai distraţi să nu rateze niciun mesaj.

Funcţia, care, după toate probabilităţile, va fi numită „Citeşte mai târziu”, va permite marcarea mesajelor pentru a fi citite ulterior. Aplicaţia va trimite un memento, amintindu-le utilizatorilor de mesajele de citit.

Aplicaţia ar fi utilă mai ales pentru acele persoane care fac parte din grupuri în care conversaţiile sunt foarte active. Această funcţie ar oferi posibilitatea de a citi calm toate mesajele din urmă, după un simplu memento.

Conform WABetaInfo, funcţia nu este încă disponibilă, dar va apărea în curând.

Pentru a putea fi folosită, trebuie selectat chatul dorit şi apăsat până se deschide meniul dedicat. În acest moment, putem alege opţiunea „Citiţi mai târziu”, ceea ce va permite salvarea mesajele pentru a fi citite ulterior.

Telegram a fost cea mai populară aplicaţie în prima lună a anului

Stângăciile în comunicarea WhatsApp şi sentimentul negativ din ce în ce mai accentuat al utilizatorilor faţă de Facebook, au propulsat Telegram pe primul loc al aplicaţiilor, după numărul de instalări.

De pe locul 9 în decembrie, controversa de amploare privind procesarea datelor personale ale utilizatorilor WhatsApp a propulsat Telegram pe primul loc în topul global al aplicaţiilor, realizat de Sensor Tower pentru luna ianuarie.

Telegram a fost instalată de 63 de milioane de ori în luna ianuarie, ceea ce reprezintă o creştere de 3,8 ori faţă de prima lună a anului trecut, devansând liderul de până acum al clasamentului, TikTok (şi, automat, WhatsApp).India este ţara în care Telegram a crescut cel mai mult, aceasta aducând 24% din numărul descărcărilor pe luna ianuarie.

Pe acelaşi val a urcat şi Signal care a ajuns pe locul 3 la nivel global, deşi până acum nu a fost deloc prezentă în top 10.

Cele două aplicaţii sunt mai populare în Google Play, unde ocupă primele două locuri, decât în App Store, unde Telegram este pe locul 4, iar Signal pe 10. Per ansamblu, însă, cele două ocupă locurile 1 şi 3.

În consecinţă, Facebook, WhatsApp şi Instagram au pierdut câte două poziţii în clasament. WhatsApp a căzut de pe locul 3, pe locul 5 în topul comun al celor două platforme mobile majore.

Prima instituţie din România care renunţă la aplicaţia WhatsApp. Care este motivul