WhatsApp a adus modificări importante la funcţia mesajelor care dispar. Opţiunea de ştergere are acum mai multe variante

WhatsApp adaugă o nouă funcție, care le permite utilizatorilor să seteze mesajele dintr-un chat pentru a fi șterse automat după o anumită perioadă de timp.

06 dec. 2021, 21:35
WhatsApp a adus modificări importante la funcţia mesajelor care dispar. Opţiunea de ştergere are acum mai multe variante

WhatsApp a transmis că utilizatorii vor avea acum opțiunea de a activa automat mesajele care dispar, pentru toate noile lor chaturi unu-la-unu, astfel încât toate mesajele viitoare vor fi șterse automat din aplicaţie.

Serviciul de mesagerie deținut de Meta spune, de asemenea, că oferă utilizatorilor mai multe opțiuni vizavi de cât timp ar urma să treacă până ca un mesaj să fie șters. Când funcţia a fost lansată pentru prima dată, în noiembrie anul trecut, utilizatorii aveau opțiunea ca mesajele să dispară doar după șapte zile. În continuare, însă, va exista și opțiunea de ștergere a acestora după doar 24 de ore sau după 90 de zile.

Lansăm astăzi o nouă opțiune de mesaje care dispar pe WhatsApp, astfel încât veți putea face ca toate chaturile noi să dispară în mod implicit după 24 de ore, 7 zile sau 90 de zile. Nu toate mesajele trebuie să rămână pentru totdeauna„, a transmis însuşi Mark Zuckerberg, citat de The Verge.

Aşadar, noua funcție este lansată chiar de luni, 6 decembrie.

Citeşte şi WhatsApp vine cu modificări secrete pentru iPhone și Android. Iată ce trebuie să știe toți utilizatorii

WhatsApp mai informează că activarea mesajelor care dispar în mod implicit nu va afecta chaturile existente. Când începeți un nou chat unu-la-unu, va apărea o notificare care vă va spune că funcția de mesaje care dispar este activată, alături de o notă care că informează că este activată în mod implicit (deci persoanele de contact nu cred că este ceva personal). Aveți și opțiunea de a dezactiva setarea pentru chat-urile individuale.

Deși noua setare implicită nu afectează chat-urile de grup, WhatsApp mai transmite că a adăugat o nouă opțiune, ca atunci când creați grupuri să vi se permită să activați funcția de mesaje care dispar.

Citeşte şi WhatsApp înlocuieşte grupurile de pe platformă, cu „comunităţi”. Noua actualizare ar putea schimba radical modul în care utilizați aplicația