WhatsApp vine cu modificări secrete pentru iPhone și Android. Iată ce trebuie să știe toți utilizatorii

WhatsApp vine cu trei funcții secrete noi pentru persoanele care au sisteme de operare iOS și Android, iar asta pentru că aplicația este în mod constant îmbunătățită.

19 nov. 2021, 13:39
WhatsApp vine cu modificări secrete pentru iPhone și Android. Iată ce trebuie să știe toți utilizatorii

WhatsApp vine cu modificări secrete.  În 2021, WhatsApp a lansat foarte multe modificări pentur utilizatori, iar în momentul de față avem încă 3 care pot fi foarte utile pentru multa lume.

WhatsApp vine cu modificări secrete pentru iPhone și Android. Iată ce trebuie să știi

În primul rând, WhatsApp face o modificare menită să ne permită să plasăm mult mai rapid apeluri video în momentul în care ne uităm la statusul cuiva din cadrul platformei de mesagerie. Până acum WhatsApp avea un buton dedicat doar pentru apeluri voce în cadrul meniului în care puteam vedea statusurile altor persoane.

O a doua schimbare e legată de dimensiunea stickerelor pe care le vedem în cadrul conversațiilor când folosim platforma WhatsApp Desktop de pe PC, sau Mac. Puteți vedea în imaginea de mai jos cum vor deveni vizibile stickerele după ce instalam această actualizare.

WhatsApp mai face o modificare foarte important în sistemul prin care putem comunica cu diverse afaceri care au conturi în platformă de mesagerie, astfel că acum putem afla dacă suntem contactati de o companie, sau de o persoană.

De altfel, WhatsApp va permite utilizatorilor să ascundă indicativul Last Seen pentru anumite contacte, sau chiar toate contactele din listă. Cu toate acestea, in acest moment utilizatorii pot alege doar dintre trei opțiuni – toată lumea, numai persoanele de contact sau nimeni.

WhatsApp lucrează la extinderea funcției în care oferă utilizatorilor mai mult control asupra acestei setari, si va exista o opțiune care va permite selectarea contactelor pentru care vreti sa afisati last seen-ul.Această opțiune vine sub forma „Contactele mele, cu excepția…”, unde acum puteți alege persoane de contact selectate care nu văd last seen-ul.

Citește și: WhatsApp anunţă că va introduce o nouă opţiune importantă
În prezent, se pare că această funcție este disponibilă numai pentru utilizatorii beta selectați, ceea ce înseamnă că nu toată lumea va putea profita de această funcție. Nu se știe când va fi disponibil pentru toți utilizatorii, dar, deoarece este testat acum, ne imaginăm că o lansare publică nu ar trebui să fie prea departe.

Citește și: WhatsApp înlocuieşte grupurile de pe platformă, cu „comunităţi”. Noua actualizare ar putea schimba radical modul în care utilizați aplicația