WhatsApp a lansat o nouă funcție pentru utilizatorii iOS. Ce este și cum funcționează modul Companion

Funcția a fost introdusă mai întâi pe dispozitivele Android, iar acum WhatsApp a lansat-o și pentru utilizatorii iOS.

01 iun. 2023, 20:03
WhatsApp a lansat o nouă funcție pentru utilizatorii iOS. Ce este și cum funcționează modul Companion
Funcția Companion este disponibilă și pentru utilizatorii WhatsApp care folosesc dispozitive iOS

WhatsApp a lansat funcția Companion, în urmă cu o lună, dar numai pentru utilizatorii Android. Noul mod permite conectarea a cinci telefoane la un singur cont.

Funcția este acum disponibilă și pentru utilizatorii iOS, fiind o opțiune utilă pentru persoanele care conduc o afacere și au nevoie ca mai multe persoane să aibă acces la mesajele trimise pe un singur cont.

Citește și: WhatsApp vine cu o noutate pentru utilizatori. Se lansează funcţia prin care îţi poţi edita mesajele transmise

La fel ca pe Android, versiunea WhatsApp iOS sincronizează istoricul și toate mesajele sunt livrate pe toate dispozitivele indicate. Compania asigură că toate coversațiile rămân criptate end-to-end, chiar și pe dispozitivele conectate.

„Acum puteți comuta între telefoane fără să vă deconectați și puteți relua conversațiile de unde ați rămas. Sau, dacă sunteți proprietarul unei mici afaceri, angajații pot răspunde clienților direct de pe telefoanele lor, cu același cont WhatsApp Business.

De asemenea, în următoarele săptămâni, vom introduce o modalitate alternativă și mai accesibilă de conectare la dispozitivele însoțitoare.

Citește și: Meta, compania care deține Facebook și Instagram, anunță încă 10.000 de concedieri

Acum puteți introduce numărul de telefon pe WhatsApp Web pentru a primi un cod unic, pe care îl puteți utiliza pe telefon pentru a activa conectarea dispozitivului, în loc să fie nevoie să scanați un cod QR. 

Așteptăm cu nerăbdare să introducem această funcție pe mai multe dispozitive însoțitoare în viitor”, au transmis reprezentanții WhatsApp, conform ziare.com.