White Sensation, cel mai tare eveniment dance, în Bucureşti VIDEO

Pe 21 aprilie 2012, în premieră în România, Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, transformă Pavilionul Central al Romexpo Bucureşti în “Ocean of White”.

RomaniaTV.net
09 dec. 2011, 13:36
White Sensation, cel mai tare eveniment dance, în Bucureşti VIDEO

Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani, care trebuie să se îmbrace în haine de culoare albă. Show-ul este renumit pentru spectacolul de lumini, lasere, dj-i, decor fanstastic, teatru, coregrafii spectaculoase.

Astfel România se adaugă printre Belgia, Chile, Danemarca, Olanda, Spania, Ucraina, Brazilia, Cehia, Germania, Norvegia, Rusia, Serbia, Marea Britanie, ţări unde petrecerea White Sensation este renumită.

Cel mai impresionant eveniment dance din lume se va desfăşura la Romexpo şi amenajarea va dura o întregă săptămână, echipamentele tehnice vor sosi către România cu 40 de camioane din care 160 cabine de sunet, 5 kilometri de cabluri, 48 de fântţni, 20 de sisteme de laser, 200 efecte pirotehnice şi un staff alcătuit din 200 de membri.

Sorina Burlacu, Director General Events: “La Ocean of White sunt aşteptaţi peste 15 000 de participanţi. O cotă parte din preţul biletelor pleacă în scopuri caritabile la fundaţia Dance4Life, o platformă internaţională de luptă împotriva HIV, susţinută în aceste moment de aproape o jumătate de milion de oameni din întreaga lume.”

Peste un million şi jumătate de oameni din 20 de ţări de pe patru continente au participat până acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond.

Prețuri bilete

  • bilete Ring – 240 ron
  • bilete Delux – 440 ron
  • bilete VIP – 770 ron (loc rezervat la masă & voucher consumaţie bar 100 lei incluse)

Primele 1000 de bilete în Ring au un preţ special de 175 ron.

Tichetele sunt disponibile în rețeaua națională Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Carturești și Humanitas și pe www.eventim.ro