Whitney Houston, omagiată în Dubai printr-un spectacol impresionat al fântânilor arteziene VIDEO

La Dubai, Whitney Houston este omagiată într-un mod cu totul neobişnuit. Mai multe fântâni arteziene din oraş au fost sincronizate cu cea mai cunsocută melodie a arstistei, I Will Always love you. Rezultatul - un impresionant spectacol cu apă, lumini şi muzică.

RomaniaTV.net
13 feb. 2012, 07:29
Whitney Houston, omagiată în Dubai printr-un spectacol impresionat al fântânilor arteziene VIDEO

Fanii din întreaga lume o plâng pe îndrăgita cîntăreaţă Whitney Houston. La Moscova, sute de oameni au depus flori şi lumânări la ambasada americană, în semn de respect pentru artistă.

Ei au înfruntat un ger năprasnic ca să-i aducă vedetei un ultim omagiu. Şi în Australia şi Asia, fanii lui Whitney s-au declarat devastaţi de vestea morţii ei. Iar pe internet curg milioane de mesaje de condoleanţe din toată lumea.

Între timp, autorităţile americane încearcă să descopere cauza morţii artistei. Deocamdată, cele mai vehiculate ipoteze sunt înecul şi o suporadoză de droguri sau medicamente. Whitney Houston a fost găsită moartă duminică, într-o cameră de hotel din Beverly hills. Ea era întinsă în cadă. Din acest motiv, anchetatorii cred că ar putea fi vorba de un înec.

Cântăreaţa a avut însă probleme cu drogurile în ultimii ani, astfel că nici varinta unei supradoze nu poate fi exclusă.