Whitney Houston, plânsă de o lume întreagă. Medicul legist a făcut declaraţii VIDEO

În timp ce fanii din întreaga lume o plâng pe Whitney Houston, autorităţile americane încearcă să descopere cauza morţii artistei. În presa de peste Ocean s-au vehiculat deja două ipoteze.

RomaniaTV.net
18 feb. 2012, 07:06
Whitney Houston, plânsă de o lume întreagă. Medicul legist a făcut declaraţii VIDEO

Diva a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Beverly Hills, întinsă în cadă. Din acest motiv, anchetatorii cred că ar putea fi vorba de un înec. Cu toate acestea, potrivit site-ului TMZ, în plămânii artistei nu era suficientă apă. Site-ul american susţine că principala ipoteză rămâne cea a unei combinaţii de calmante şi alcool. Ambele posibilităţi au fost negate însă de un oficial.

Am avut o conversaţie cu membrii familiei la hotel şi niciodată nu am discutat despre medicamente sau ipoteza înecului. Nu ştiu dacă detectivii au discutat aceste aspecte cu familia, dar noi nu am făcut aceste declaraţii. Cazul este încă în desfăşurare. Aşteptăm raportul toxicologic„, a declarat medicul legist.

Cântăreaţa Whitney Houston a murit la vârsta de 48 de ani .

CITEŞTE ŞI:

Whitney Houston va fi înmormântată în apropiere de tatăl ei. Zeci de fani deja au apărut la capelă

CNN a făcut publice o serie de fotografii în care apare Whitney Houston la vârsta de 18 ani. Imaginile nu au mai fost văzute până acum şi au fost realizate în cadrul unei şedinţe foto cu artista în urmă cu 30 de ani, în Manhattan.

Fanii din întreaga lume care vor să îşi ia rămas bun de la Whitney Houston vor putea urmări funeraliile ei private pe internet.

Whitney Houston a ştiut că va muri! VEZI ce spunea artista cu o zi înainte să moară