Whitney Houston va fi înmormântată vineri, la Newark

Vedeta muzicii pop Whitney Houston va fi îngropată vineri în statul New Jersey, informează marţi AP, citând surse apropiate familiei cântăreţei.

RomaniaTV.net
14 feb. 2012, 07:11
Whitney Houston va fi înmormântată vineri, la Newark

Trupul neînsufleţit al artistei va fi transportat cu avionul de la Los Angeles în oraşul său natal Newark, scrie Agerpres.

Potrivit unor surse, rudele acesteia au cerut organizarea ceremoniei de rămas bun de la starul muzicii pop în arena complexului sportiv Prudential Center din Newark, proiectat pentru 18.000 de spectatori.

Whitney Houston, în vârstă de 48 de ani, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o cameră din hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills, decesul său fiind constatat de medicii de la ambulanţă care au sosit la un apel de urgenţă Informaţii oficiale cu privire la cauza decesului său nu au fost încă raportate.

După cum au relatat anterior rude ale vedetei, prima care a descoperit-o pe Whitney Houston în cada din baie a fost mătuşa ei Mary Jones. Aceasta îi pregătise rochia de seară şi o aştepta să iasă din baie.Văzând că Whitney întârzie să apară, ea a decis să vadă ce se întâmplă. Tocmai Mary Jones a fost cea care a scos-o pe cântăreaţă din cadă şi a încercat să-i acorde primul ajutor.

Cu referire la o sursă judiciară şi membri ai familiei vedetei, portalul internet TMZ scria luni că faimoasa cântăreaţă a murit înainte ca trupul ei să se scufunde în cada de baie. Medicii legişti au constatat, la autopsie, că apa din plămâni era în cantitate insuficientă pentru a-i provoca decesul. Rudele ei înclină să creadă că vedeta a murit în urma îngurgitării mai multor antidepresive, între care şi medicamentul psihotrop ‘Xanax’ după ce consumase alcool.

Houston a intrat în Cartea Recordurilor ca cea mai premiată cântăreaţă din toate timpurile. Pe durata carierei sale artistice, care a început la vârsta de 11 ani în corul de juniori la biserica baptistă New Hope din Newark, Houston a fost răsplătită cu şase premii Grammy, cu 15 premii Billboard Music Awards, cu 21 de premii American Music Awards, două premii Emmy şi numeroase alte distincţii din industria muzicală.