Will.I.Am compune o piesă pentru NASA

Rapperul Will.I.Am din grupul Black Eyed Peas a fost contactat de Agenţia spaţială americană (NASA) pentru a produce un cântec ce va fi difuzat la bordul unei nave care va ajunge pe Marte, în cadrul unei misiuni spaţiale viitoare.

RomaniaTV.net
16 mai 2012, 09:08
Will.I.Am compune o piesă pentru NASA

Potrivit presei americane, cântecul va fi difuzat la bordul acelui vehicul spaţial şi va fi ascultat permanent de specialiştii din centrul de control, informează Contactmusic.

„Will are o relaţie specială cu NASA şi chiar le-a dat o poreclă savanţilor de acolo pe cel mai recent single al său, intitulat „T.H.E. (The Hardest Ever”). Este întotdeauna nerăbdător să se implice în proiectele lor şi aceasta a fost o oportunitate pe care nu o putea rata”, a declarat o sursă pentru The Sun.

„NASA consideră că Will este vedeta ideală prin intermediul căreia să se facă cunoscută în faţa unui public numeros, pentru a-şi promova tehnologiile”, a adăugat aceeaşi sursă.

Se pare că acea piesă va apărea şi pe următorul material discografic al muzicianului, intitulat „#willpower”, iar această colaborare va intra în istorie, întrucât este prima de acest gen.

Rapperul a colaborat şi în trecut cu Agenţia spaţială americană, pentru a promova ştiinţa în rândul tinerilor, prin intermediul platformei de microblogging Twitter.

Grupul Black Eyed Peas îi are în componenţă pe Will.i.am, Fergie, Apl.de.ap şi Taboo. Formaţia a fost recompensată cu şase premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 56 de milioane de exemplare în întreaga lume. Trupa americană a concertat şi la Bucureşti, în 2007.