William Brânză şi-a înregistrat candidatura la BEC din partea PER

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul Partidului Ecologist Român la alegerile prezidenţiale, William Brânză, a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral Central.

23 sept. 2014, 12:51
William Brânză şi-a înregistrat candidatura la BEC din partea PER

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ecologiştii au strâns 300.000 de semnături în sprijinul candidaturii lui William Brânză.

Brânză candidează în tandem cu Mircea Coşea, preşedinte de onoare al PER, pregătit să ocupe funcţia de premier în cazul în care colegul său va câştiga aceste alegeri.

VADIM şi-a depus candidatura la BEC şi îşi VINDE MAŞINA ca să-şi finanţeze campania electorală

William Brânză şi-a început cariera politică în PRM, partid pe listele căruia a obţinut primul mandat de deputat în 2004. Ulterior, el s-a alăturat dizidenţilor din acest partid adunaţi în jurul lui Corneliu Ciontu ce au format efemerul Partid Popular. Ulterior, s-a alăturat PDL, fiind reales în 2008 ca deputat de Diaspora. De altfel, a condus o vreme şi organizaţia PDL Diaspora, perioadă în care a avut constant dispute cu colegul său de partid, senatorul de Diaspora Riceard Badea.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În 2012, a candidat din nou ca membru PDL, însă cu scandal după ce Monica Macovei s-a opus candidaturii sale întrucât nu ar fi corespuns criteriilor de integritate. Conducerea centrală a decis să treacă peste obiecţiile lui Macovei, însă nici Brânză nu a obţinut al treilea mandat. Ulterior, s-a distanţat de politică rămânând totuşi membru PDL.